VI HJELPER DEG INN I RIKTIG JOBB


Våre sertifiserte rådgivere har solid erfaring fra bransjen, og kan vise til mange vellykkede ansettelser. Registrer CV-en din hos oss, så gir vi deg råd og tips på veien mot drømmejobben.


FAGOMRÅDER


Top Temps største fagområder er finans og økonomi, elektro, IT, engineering, merkantilt og horeca. Vi bemanner også innen flere andre fagfelt som bygg og anlegg, offshore, helse og omsorg. Her kan du se hvilke ledige stillinger vi har inne innen ditt fagområde:

 

 

Finn ledige stillinger

ORIENTER DEG

Ta utgangspunkt i hva som passer for deg - og hva som er fordelene og ulempene med de ulike valgmulighetene du har. Gjør grundig forarbeid og research på de stillingene som virker mest spennende for deg.

FREMSTILL DEG SELV TYDELIG

Har du tenkt på at summen av Facebook-, Twitter-, og LinkedIn-profilen din kan danne et tydelig bilde av hvem du er? Det er opp til deg hvor realistisk bilde som dannes, vær forsiktig så du ikke fremstår som noen andre enn deg selv.

BESTEM DEG FOR HVA DU VIL

Det er først når du finner ut hva du faktisk vil gjøre, at du får de riktige forutsetningene for å lykkes. Det finnes mange ledige jobber, men husk at det er viktig at du reflekterer grundig rundt hvem du er og hva som gjør at du trives best.

 

DO MORE.

VI ÅPNER DØRER

Mange av kandidatene vi har hjulpet inn i vikarierende stillinger er i dag i fast jobb. Kandidatene velger oss fordi vi har et utstrakt nettverk i våre spesialområder.

VI MARKEDSFØRER DEG

Vi bruker vår tid på å markedsføre din faglige dyktighet. Husk at ikke alle stillinger lyses ut - det er mange skjulte jobber der ute som vi kan fange opp for deg.

OPPDATER DEG PÅ LINKEDIN

Vises all kompetansen din på LinkedIn? Husk å legge ut arbeidserfaring, prosjekter og sertifiseringer slik at vi og potensielle arbeidsgivere kan danne oss et bilde av deg!

Utradisjonelle måter å søke jobb på

I et tøft arbeidsmarked er nøkkelen å skille seg ut. Hvordan man gjør dette i praksis er langt vanskeligere enn i teorien. Som et tilsvar er det flere som velger utradisjonelle veier for å skaffe seg jobb – med hell og uhell. Top Temp har ikke fasiten, men vi konkluderer med at det er nødvendig å være nyskapende, og for noen stillinger er det viktigere enn andre. Mer om utradisjonelle måter å søke jobb på