NO

HEI, ROMERIKE!

På jobbjakt på Romerike?

Bor du på Romerike eller vurderer du kanskje å flytte dit? Våre lokale eksperter på Romerike kjenner jobbmarkedet godt og kan hjelpe deg bygge karriere. Se noen av våre stillinger nedenfor, eller ta kontakt med en av oss så kan vi slå av en prat om mulighetene dine.

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
Toptemp-velkommen-2
kodehode

Hvorfor jobbe på Romerike?

Et sabla bra sted å jobbe med mange muligheter.

Enten du er IT-utvikler, markedsfører, lagermedarbeider, regnskapsfører eller kontormedarbeider, og holder til på Skedsmokorset, Jessheim, Kløfta, Romerike, Gardermoen eller i Lillestrøm, har vi ekspertisen for å hjelpe deg.

I snart 30 år har Toptemp matchet arbeidstakere med små og store selskaper i Norge og over hele verden. 

Vårt mål er å sørge for at alle kunder og kandidater skal oppleve at de får personlig, dedikert og profesjonell oppfølging fra oss, og å være den beste bemannings- og rekrutteringsleverandøren i Romerike.

Trenger du hjelp? Kontakt oss gjerne på mail eller telefon, så hjelper vi deg finne din neste drømmejobb eller din neste kollega.

Hilsen oss i Toptemp Romerike.

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Heidenreich_logo
ennte1-3555051314
kundelogo strongpoint
kundelogo lillestrøm
kundelogo romerike
HubSpot Video

KONTAKTERSONER - ROMERIKE

Linda Skagerberg Linda Skagerberg Sr. Account Manager +4740453117
Elisabeth Spilling Elisabeth Spilling Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4791196623
Lin Athea Chan Lin Athea Chan Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4797768399
Hege Liudalen Wold Hege Liudalen Wold Recruiting & Staffing Manager +4794007322
Bettina Helene Mørstad Sørlie Bettina Helene Mørstad Sørlie Recruiting & Staffing Manager +

Lesestoff fra jobbguiden

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.