NO

LØNN

Jobbe som lønnsmedarbeider?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Vil du høre mer om nye muligheter og oppdrag innen lønn og rapportering? Ta en titt på våre ledige stillinger, eller send oss en mail. Lykke til med jobbjakten!

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
People28_466x466

Hva trenger man som lønnsmedarbeider?

Ser du enkelt sammenhenger i prosjekter og tallmateriell, og evner å vurdere, analysere og bruke informasjonen til det beste for selskapet du jobber i?

Er du i tillegg nysgjerrig på ny teknologi og vet hvordan du kan digitalisere og forenkle økonomiske prosesser? Da er du helt klart på riktig fagområde. Vi tilbyr et bredt spekter av jobber innen økonomi og finans og med et stadig økende behov for profiler med din verdifulle kompetanse, er vi sikre på at du vil finne en stilling som passer deg! 

I Toptemp har vi i en årrekke bistått kandidater med å finne drømmejobben. Våre rådgivere er fagspesialister, som kjenner både bransjen og dine behov, og kan enkelt hjelpe deg i riktig retning. Vi er sikre på at du, med din iver og ditt engasjement, vil inspirere både oss og din fremtidige arbeidsgiver. 

Med analytiske, kommunikative og strategiske egenskaper vil du være en superressurs i enhver bedrift. Du kjenner godt uttrykk som rapportering, budsjettering, konsolidering, likviditetsbudsjettering, og trives godt med å dypdykke ned i tallmateriell. 

Om du er controller, økonomisjef, prosjektleder, finansguru, selger, salgskonsulent spiller ikke så stor rolle for oss – vi finner stillingen som passer deg og dine drømmer og ambisjoner. 

Når det kommer til faglig bakgrunn er vi opptatt av at du har den kunnskapen som behøves for stillingen du ønsker å søke på. Det er selvsagt et pluss med relevant erfaring og/eller økonomisk utdannelse. Det viktigste for oss er dog at du har hode på rett sted, evner å jobbe både operasjonelt og strategisk og har fokus på å levere gode resultater. 

Vi tror dessuten du er litt som oss; en god teamplayer, en pådriver av rang og med et herlig, smittende engasjement.

Les mer Lukk

SPENNENDE ARBEIDSPLASSER:

Ice_Logo_Horizontal_YellowBlack_RGB-01
Rema-bilde
standard_kisspng-logo-helly-hansen-brand-font-product-hansen-logo-bing-images-5b7f8bd17c68c9.6363673015350855215096
1200px-Telia_Scandinavia_Logo.svg

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Se hva kandidatene våre sier!

HEGE ODDEN KROGSÆTHER

BOKFØRER | BETONMAST

«Jeg jobber som bokfører for en av Norges største entreprenører, Betonmast. Der har jeg varierte arbeidsoppgaver, gode utviklingsmuligheter og gode kollegaer i en seriøs bedrift som tar godt vare på sine ansatte.

Muligheten fikk jeg gjennom Toptemp. Jeg opplevde Toptemp som et veldig proft firma, med hyggelige og faglig dyktige konsulenter. Noe av det jeg likte aller best, utover at de var profesjonelle og informative, var at alt foregikk i en uformell setting. Som arbeidssøkende etter 26 år i annen fast jobb, føltes det trygt å gå gjennom prosessen med Toptemp og jeg vil ikke nøle med å anbefale dem til andre jobbsøkere.»

KONTAKTPERSONER - ØKONOMI OG FINANS

Nina Trulsson Nina Trulsson Recruiting & Staffing Manager +4794007305
Hege Liudalen Wold Hege Liudalen Wold Recruiting & Staffing Manager +4794007322

Lesestoff fra jobbguiden

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.