NO

CONTROLLER

Jobbe som controller?

Har du lyst til å jobbe som controller? Her kan du se ledige controller-stillinger eller snakke med en fagveileder om hvordan vi kan hjelpe deg bygge karrieren din videre.

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
kodehode

Klar for nye muligheter?

Fremtidens regnskap vil stille større og andre krav til oss. Mye av arbeidet blir automatisert, og dette gjør at hele økonomifunksjonen er i endring. Vi opplever en større etterspørsel etter kandidater som ønsker å ta eierskap til rapportering, analyse og kontroll. Vi ser etter deg som ønsker å ta et skritt videre inn i en mer analytisk og strategisk rolle.

Vi tror det er noen viktige egenskaper og faglige erfaringer som er viktig for å lykkes i en slik prosess.

SPENNENDE ARBEIDSPLASSER:

Ice_Logo_Horizontal_YellowBlack_RGB-01
Rema-bilde
er-logo-kredittbank-banknorwegian
standard_kisspng-logo-helly-hansen-brand-font-product-hansen-logo-bing-images-5b7f8bd17c68c9.6363673015350855215096
1200px-Telia_Scandinavia_Logo.svg

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Se hva kandidatene våre sier!

HEGE ODDEN KROGSÆTHER

BOKFØRER | BETONMAST

«Jeg jobber som bokfører for en av Norges største entreprenører, Betonmast. Der har jeg varierte arbeidsoppgaver, gode utviklingsmuligheter og gode kollegaer i en seriøs bedrift som tar godt vare på sine ansatte.

Muligheten fikk jeg gjennom Toptemp. Jeg opplevde Toptemp som et veldig proft firma, med hyggelige og faglig dyktige konsulenter. Noe av det jeg likte aller best, utover at de var profesjonelle og informative, var at alt foregikk i en uformell setting. Som arbeidssøkende etter 26 år i annen fast jobb, føltes det trygt å gå gjennom prosessen med Toptemp og jeg vil ikke nøle med å anbefale dem til andre jobbsøkere.»

KONTAKTPERSONER - CONTROLLER

Nina Trulsson Nina Trulsson Recruiting & Staffing Manager +4794007305

Lesestoff fra jobbguiden

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.