NO

BANK OG FORSIKRING

Jobbe innen bank og forsikring?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Vil du høre mer om nye muligheter og oppdrag innen bank og forsikring? Ta en titt på våre ledige stillinger, eller send oss en mail. Lykke til med jobbjakten!

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
People134_466x466

Lyst på en jobb innen bank eller forsikring?

Hvem er du?

Du som er ansvarlig, nytenkende og utholdende - og du som har en serviceinnstilt tilnærming til ditt arbeid!

Vi ser gjerne for oss at du har erfaring fra å behandle kundehenvendelser på telefon og email, og at du både forstår og har interesse for betydningen av god kundeservice. Har du i tillegg noe relevant bransjeerfaring er det bare et pluss, men vi er også åpne for deg som er NYUTDANNET! Du som har interesse for bank og finans, har kundeservice-genet, og som leter etter den perfekte første jobben etter fullførte studier! Du vil få en grundig og utfordrende opplæring av dine flinke og dedikerte kollegaer!

Er du fortsatt STUDENT, men drømmer om å få en relevant jobb ved siden av studier? Da vil vi også gjerne komme i kontakt med deg!

Les mer Lukk

SPENNENDE ARBEIDSPLASSER:

Ice_Logo_Horizontal_YellowBlack_RGB-01
Rema-bilde
er-logo-kredittbank-banknorwegian
standard_kisspng-logo-helly-hansen-brand-font-product-hansen-logo-bing-images-5b7f8bd17c68c9.6363673015350855215096
1200px-Telia_Scandinavia_Logo.svg

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Se hva kandidatene våre sier!

HEGE ODDEN KROGSÆTHER

BOKFØRER | BETONMAST

«Jeg jobber som bokfører for en av Norges største entreprenører, Betonmast. Der har jeg varierte arbeidsoppgaver, gode utviklingsmuligheter og gode kollegaer i en seriøs bedrift som tar godt vare på sine ansatte.

Muligheten fikk jeg gjennom Toptemp. Jeg opplevde Toptemp som et veldig proft firma, med hyggelige og faglig dyktige konsulenter. Noe av det jeg likte aller best, utover at de var profesjonelle og informative, var at alt foregikk i en uformell setting. Som arbeidssøkende etter 26 år i annen fast jobb, føltes det trygt å gå gjennom prosessen med Toptemp og jeg vil ikke nøle med å anbefale dem til andre jobbsøkere.»

KONTAKTPERSONER - BANK OG FORSIKRING

Nina Trulsson Nina Trulsson Recruiting & Staffing Manager +4794007305
Hege Liudalen Wold Hege Liudalen Wold Recruiting & Staffing Manager +4794007322

Lesestoff fra jobbguiden

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.