NO

Jobb innen økonomi og finans?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Vil du høre mer om nye muligheter og oppdrag innen økonomi og finans? Ta en titt på våre ledige stillinger, eller send oss en mail. Lykke til med jobbjakten!

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
Kvadratisk jenny-ueberberg-9xXYjXzmsbk-unsplash 466x466

Økonomisk sans søkes! You've got the brains. We've got the remedy.

Ser du enkelt sammenhenger i prosjekter og tallmateriell, og evner å vurdere, analysere og bruke informasjonen til det beste for selskapet du jobber i?

Er du i tillegg nysgjerrig på ny teknologi og vet hvordan du kan digitalisere og forenkle økonomiske prosesser? Da er du helt klart på riktig fagområde. Vi tilbyr et bredt spekter av jobber innen økonomi og finans og med et stadig økende behov for profiler med din verdifulle kompetanse, er vi sikre på at du vil finne en stilling som passer deg! 

I Toptemp har vi i en årrekke bistått kandidater med å finne drømmejobben. Våre rådgivere er fagspesialister, som kjenner både bransjen og dine behov, og kan enkelt hjelpe deg i riktig retning. Vi er sikre på at du, med din iver og ditt engasjement, vil inspirere både oss og din fremtidige arbeidsgiver. 

Med analytiske, kommunikative og strategiske egenskaper vil du være en superressurs i enhver bedrift. Du kjenner godt uttrykk som rapportering, budsjettering, konsolidering, likviditetsbudsjettering, og trives godt med å dypdykke ned i tallmateriell. 

Om du er controller, økonomisjef, prosjektleder, finansguru, selger, salgskonsulent spiller ikke så stor rolle for oss – vi finner stillingen som passer deg og dine drømmer og ambisjoner. 

Når det kommer til faglig bakgrunn er vi opptatt av at du har den kunnskapen som behøves for stillingen du ønsker å søke på. Det er selvsagt et pluss med relevant erfaring og/eller økonomisk utdannelse. Det viktigste for oss er dog at du har hode på rett sted, evner å jobbe både operasjonelt og strategisk og har fokus på å levere gode resultater. 

Vi tror dessuten du er litt som oss; en god teamplayer, en pådriver av rang og med et herlig, smittende engasjement.

Les mer Lukk
HubSpot Video

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Se hva kandidatene våre sier!

HEGE ODDEN KROGSÆTHER

BOKFØRER | BETONMAST

«Jeg jobber som bokfører for en av Norges største entreprenører, Betonmast. Der har jeg varierte arbeidsoppgaver, gode utviklingsmuligheter og gode kollegaer i en seriøs bedrift som tar godt vare på sine ansatte.

Muligheten fikk jeg gjennom Toptemp. Jeg opplevde Toptemp som et veldig proft firma, med hyggelige og faglig dyktige konsulenter. Noe av det jeg likte aller best, utover at de var profesjonelle og informative, var at alt foregikk i en uformell setting. Som arbeidssøkende etter 26 år i annen fast jobb, føltes det trygt å gå gjennom prosessen med Toptemp og jeg vil ikke nøle med å anbefale dem til andre jobbsøkere.»

METTE ANTONSEN

REGNSKAPSFØRER- OG ADMINISTRASJONSKONSULENT | FOLKEUNIVERSITETET

«Etter at min tidligere arbeidsplass dessverre ble lagt ned ble jeg kontaktet av Toptemp, som først fikk meg inn i ulike engasjementer, og deretter inn i fast stilling som regnskaps og administrasjonskonsulent ved Folkeuniversitetet.

Jeg har alltid følt meg ivaretatt og hørt gjennom prosessen med Toptemp. De har vært, og er flinke til å lytte til og forstå hva jeg ønsker og hvordan jeg opplever arbeidshverdagen. Gjennom Toptemp fikk jeg tilgang til et stort nettverk med agenter som kunne selge inn meg og mine talenter til ulike arbeidsplasser, som jeg kanskje ikke hadde fått kontakt med på egen hånd. Jeg syntes dessuten det var trygt at de var med meg til min nye arbeidsplass og sørget for at jeg fikk en fin og behagelig start på jobbingen.

Jeg vil anbefale alle, enten liten eller stor, til å ta kontakt med Toptemp. Hvem vet? Kanskje får du prøve ut nye ting eller utfordret deg selv i ny og spennende jobb?»

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Ice_Logo_Horizontal_YellowBlack_RGB-01
Rema-bilde
er-logo-kredittbank-banknorwegian
telio logo 600x600
nordic trust 600x600

Bank Norwegian

Vi er alltid på utkikk etter engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere, som trives i et hektisk, men lærerikt miljø. Hos oss er vi opptatt av kunnskapsdeling på tvers, og her er det alltid noen å spørre. Vi brenner for å levere gode resultater, men aldri på bekostning av god service.

Les mer
Kvadratisk 466x466 pexels-tima-miroshnichenko-5717639

Regnskapsfører?

You can count on us

Grunnet stadig økende etterspørsel etter engasjerte og flinke regnskapsmedarbeidere, så leter vi etter profiler som deg! Som brenner for faget. Som ser løsninger der andre ser utfordringer. Som plotter så raskt på kalkulatoren at selv Northug skjelver i buksa.

Vi tilbyr et bredt spekter av jobber innen regnskap. Arbeidsoppgaver kan være alt fra regnskapsføring fra a-å, avstemming, revisjon, bilagshåndtering, til skatt og avgifter, rapportering, fakturering, inkasso og kundekontakt.  At du er opptatt av fleksibilitet er topp, for vi kan tilby både vikariater av ulik varighet eller rekruttering til faste stillinger. Om du vil jobbe som regnskapsmedarbeider eller regnskapsfører innen regnskapstjenester eller regnskapsbyrå velger du selv. Vi er opptatt av at du skal finne den rette stillingen for deg!

Les mer Lukk

Lønnsmedarbeider?

PAYDAY MAYDAY

Vi søker en tallstjerne som deg, som er helt rå på lønn! På grunn av økende etterspørsel ser vi etter deg som har lønnskompetanse til ulike typer vikariater. Arbeidsoppgaver innbefatter typisk alt som inngår i arbeidet rundt lønnskjøring; herunder bearbeidelse av lister, utlegg og kjøregodtgjørelser, feriepenger, arbeidsgiveravgift. Sykefraværsoppfølging, OTP, A-meldinger m.m.

Noe av det beste med deg er at du ikke bare har imponerende tallforståelse, men også høy arbeidskapasitet, integritet og god etisk standard. Du er i tillegg grundig og nøyaktig, løsningsorientert og ansvarsbevisst. Du jobber selvstendig men har likefullt en serviceinnstilt og positiv fremtreden og gode samarbeidsevner. Uavhengig av rolle, har du samtidig full fokus på å levere kvalitet, og du motiveres av å jobbe i hektiske og energiske miljøer. You are a star! 

Erfaringsmessig har du gjerne relevant erfaring og høyere økonomisk utdannelse. Du har inngående systemforståelse, erfaring med bedriftsøkonomi, regnskap og ulike type lønnssystemer, og tilnærmer deg nye systemer og metoder med iver og glede Men du kommer langt med Excel, overholdelse av tidsfrister og tallnerding også – det viktigste for oss er at vi ser at du kan og at du vil. 

Du må ha fokus på å levere kvalitet og å yte service og du motiveres av å jobbe i hektiske og energiske miljøer i endring

No more counting dollars
You'll be counting stars

Les mer Lukk
People146_466x466

KONTAKTPERSONER - ØKONOMI OG FINANS

Nina Trulsson Nina Trulsson Recruiting & Staffing Manager +4794007305
Hege Liudalen Wold Hege Liudalen Wold Recruiting & Staffing Manager +4794007322
Pernille Christensen Pernille Christensen Recruiting & Staffing Manager +4740605484

Nyttig lesestoff

7 steg til drømmejobben

Er du nyutdannet eller helt i starten av karrieren, så er du kanskje usikker på hvordan du skal klatre den berømte karrierestigen. Kanskje har du allerede tanker om hvor du vil og hva du skal, eller kanskje tenker du at veien blir litt til mens du går. Uansett kan det være greit å være bevisst på ...

Les mer

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.