NO

Jobb innen økonomi og finans?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Vil du høre mer om nye muligheter og oppdrag innen økonomi og finans? Ta en titt på våre ledige stillinger, eller send oss en mail. Lykke til med jobbjakten!

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
Kvadratisk jenny-ueberberg-9xXYjXzmsbk-unsplash 466x466

Økonomisk sans søkes! You've got the brains. We've got the remedy.

Ser du enkelt sammenhenger i prosjekter og tallmateriell, og evner å vurdere, analysere og bruke informasjonen til det beste for selskapet du jobber i?

Er du i tillegg nysgjerrig på ny teknologi og vet hvordan du kan digitalisere og forenkle økonomiske prosesser? Da er du helt klart på riktig fagområde. Vi tilbyr et bredt spekter av jobber innen økonomi og finans og med et stadig økende behov for profiler med din verdifulle kompetanse, er vi sikre på at du vil finne en stilling som passer deg! 

I Toptemp har vi i en årrekke bistått kandidater med å finne drømmejobben. Våre rådgivere er fagspesialister, som kjenner både bransjen og dine behov, og kan enkelt hjelpe deg i riktig retning. Vi er sikre på at du, med din iver og ditt engasjement, vil inspirere både oss og din fremtidige arbeidsgiver. 

Med analytiske, kommunikative og strategiske egenskaper vil du være en superressurs i enhver bedrift. Du kjenner godt uttrykk som rapportering, budsjettering, konsolidering, likviditetsbudsjettering, og trives godt med å dypdykke ned i tallmateriell. 

Om du er controller, økonomisjef, prosjektleder, finansguru, selger, salgskonsulent spiller ikke så stor rolle for oss – vi finner stillingen som passer deg og dine drømmer og ambisjoner. 

Når det kommer til faglig bakgrunn er vi opptatt av at du har den kunnskapen som behøves for stillingen du ønsker å søke på. Det er selvsagt et pluss med relevant erfaring og/eller økonomisk utdannelse. Det viktigste for oss er dog at du har hode på rett sted, evner å jobbe både operasjonelt og strategisk og har fokus på å levere gode resultater. 

Vi tror dessuten du er litt som oss; en god teamplayer, en pådriver av rang og med et herlig, smittende engasjement.

Les mer Lukk

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Se hva kandidatene våre sier!

HEGE ODDEN KROGSÆTHER

BOKFØRER | BETONMAST

«Jeg jobber som bokfører for en av Norges største entreprenører, Betonmast. Der har jeg varierte arbeidsoppgaver, gode utviklingsmuligheter og gode kollegaer i en seriøs bedrift som tar godt vare på sine ansatte.

Muligheten fikk jeg gjennom Toptemp. Jeg opplevde Toptemp som et veldig proft firma, med hyggelige og faglig dyktige konsulenter. Noe av det jeg likte aller best, utover at de var profesjonelle og informative, var at alt foregikk i en uformell setting. Som arbeidssøkende etter 26 år i annen fast jobb, føltes det trygt å gå gjennom prosessen med Toptemp og jeg vil ikke nøle med å anbefale dem til andre jobbsøkere.»

METTE ANTONSEN

REGNSKAPSFØRER- OG ADMINISTRASJONSKONSULENT | FOLKEUNIVERSITETET

«Etter at min tidligere arbeidsplass dessverre ble lagt ned ble jeg kontaktet av Toptemp, som først fikk meg inn i ulike engasjementer, og deretter inn i fast stilling som regnskaps og administrasjonskonsulent ved Folkeuniversitetet.

Jeg har alltid følt meg ivaretatt og hørt gjennom prosessen med Toptemp. De har vært, og er flinke til å lytte til og forstå hva jeg ønsker og hvordan jeg opplever arbeidshverdagen. Gjennom Toptemp fikk jeg tilgang til et stort nettverk med agenter som kunne selge inn meg og mine talenter til ulike arbeidsplasser, som jeg kanskje ikke hadde fått kontakt med på egen hånd. Jeg syntes dessuten det var trygt at de var med meg til min nye arbeidsplass og sørget for at jeg fikk en fin og behagelig start på jobbingen.

Jeg vil anbefale alle, enten liten eller stor, til å ta kontakt med Toptemp. Hvem vet? Kanskje får du prøve ut nye ting eller utfordret deg selv i ny og spennende jobb?»

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Ice_Logo_Horizontal_YellowBlack_RGB-01
Rema-bilde
telio logo 600x600
nordic trust 600x600

Bank Norwegian

Vi er alltid på utkikk etter engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere, som trives i et hektisk, men lærerikt miljø. Hos oss er vi opptatt av kunnskapsdeling på tvers, og her er det alltid noen å spørre. Vi brenner for å levere gode resultater, men aldri på bekostning av god service.

Les mer
Kvadratisk 466x466 pexels-tima-miroshnichenko-5717639

Regnskapsfører?

You can count on us

Grunnet stadig økende etterspørsel etter engasjerte og flinke regnskapsmedarbeidere, så leter vi etter profiler som deg! Som brenner for faget. Som ser løsninger der andre ser utfordringer. Som plotter så raskt på kalkulatoren at selv Northug skjelver i buksa.

Vi tilbyr et bredt spekter av jobber innen regnskap. Arbeidsoppgaver kan være alt fra regnskapsføring fra a-å, avstemming, revisjon, bilagshåndtering, til skatt og avgifter, rapportering, fakturering, inkasso og kundekontakt.  At du er opptatt av fleksibilitet er topp, for vi kan tilby både vikariater av ulik varighet eller rekruttering til faste stillinger. Om du vil jobbe som regnskapsmedarbeider eller regnskapsfører innen regnskapstjenester eller regnskapsbyrå velger du selv. Vi er opptatt av at du skal finne den rette stillingen for deg!

Les mer Lukk

Lønnsmedarbeider?

PAYDAY MAYDAY

Vi søker en tallstjerne som deg, som er helt rå på lønn! På grunn av økende etterspørsel ser vi etter deg som har lønnskompetanse til ulike typer vikariater. Arbeidsoppgaver innbefatter typisk alt som inngår i arbeidet rundt lønnskjøring; herunder bearbeidelse av lister, utlegg og kjøregodtgjørelser, feriepenger, arbeidsgiveravgift. Sykefraværsoppfølging, OTP, A-meldinger m.m.

Noe av det beste med deg er at du ikke bare har imponerende tallforståelse, men også høy arbeidskapasitet, integritet og god etisk standard. Du er i tillegg grundig og nøyaktig, løsningsorientert og ansvarsbevisst. Du jobber selvstendig men har likefullt en serviceinnstilt og positiv fremtreden og gode samarbeidsevner. Uavhengig av rolle, har du samtidig full fokus på å levere kvalitet, og du motiveres av å jobbe i hektiske og energiske miljøer. You are a star! 

Erfaringsmessig har du gjerne relevant erfaring og høyere økonomisk utdannelse. Du har inngående systemforståelse, erfaring med bedriftsøkonomi, regnskap og ulike type lønnssystemer, og tilnærmer deg nye systemer og metoder med iver og glede Men du kommer langt med Excel, overholdelse av tidsfrister og tallnerding også – det viktigste for oss er at vi ser at du kan og at du vil. 

Du må ha fokus på å levere kvalitet og å yte service og du motiveres av å jobbe i hektiske og energiske miljøer i endring

No more counting dollars
You'll be counting stars

Les mer Lukk
People146_466x466

KONTAKTPERSONER - ØKONOMI OG FINANS

Nina Trulsson Nina Trulsson Recruiting & Staffing Manager +4794007305
Hege Liudalen Wold Hege Liudalen Wold Recruiting & Staffing Manager +4794007322

Ofte stilte spørsmål

Hva er mulighetene?

Hos oss kan du få jobbe både på vikariat, engasjement og bli rekruttert til faste stillinger.

Les mer Lukk

Hvordan fungerer det å jobbe på et vikariat for Toptemp?

Når du jobber på vikariat, vil du få fast stilling hos Toptemp.

Det vil si at vi er din arbeidsgiver og står for pensjon, forsikringer og utbetaling av lønn. Du får din egen personlige rådgiver som følger deg opp gjennom hele prosessen og under oppdraget ute hos kunde.

Les mer Lukk

Hva hvis jeg vil ha fast jobb?

Vi jobber like mye med faste stillinger, som med vikariat og engasjement.

Hos oss har også mange fått fast jobb gjennom et midlertidig oppdrag.

Les mer Lukk

Får man mindre lønn gjennom et bemanning/rekrutteringsbyrå?

Du får samme lønn og arbeidsvilkår som du ville fått som direkte ansatt i bedriften.

Vi i Toptemp sørger alltid for at du blir likebehandlet på alle områder. Dette gjelder også ferie, feriepenger, fridager, betaling for fridager, tilgang til kantine og treningsrom der du er på oppdrag.

Les mer Lukk

Hva hvis jeg ikke har relevant erfaring?

Vi er minst like opptatt av å matche riktig mennesker med riktig arbeidsplass, som vi er av å matche riktig kompetanse.

Hvis du har lærevilje og er motivert, kan vi finne et relevant sted for deg å få erfaringen.

Les mer Lukk

Hva hvis jeg enda ikke vet hva jeg vil?

Ved å jobbe med et bemanningsbyrå får du muligheten til å prøve deg ut innen fagfeltet.

Fordi vi sitter med et stort nettverk av muligheter, som vi kjenner godt, kan vi gi deg den erfaringen som er vanskelig å få alene. Når du regiserter deg hos oss vil du kunne bli kontaktet for stillinger du selv kanskje ikke visste om eller visste at du var relevant for. Vi får rett og slett bli kjent med deg, og kan sammen finne veien.

Les mer Lukk

Hvordan kan jeg få innsikt i hva som rører seg i markedet?

Ved å registrere din profil hos oss kan du få se hvilke relevante stillinger som finnes innenfor ditt fagområde

Vi kan også ta kontakt for stillinger som kan være spennende for deg.

Les mer Lukk

Hvorfor burde jeg registrere meg hos dere?

Både ukentlig og daglig tar vi kontakt med jobbsøkere som har registrert sin CV hos oss, uten å ha søkt på en spesifikk stilling.

Når du har registrert deg hos oss vil vi være knutepunktet mellom deg og de spennende stillingene. På denne måten korter vi ned veien inn i ny jobb.

Les mer Lukk

Nyttig lesestoff

Hvordan vi matcher økonomihodene med riktig arbeidsgiver

Økonomi -og finansavdelingen i Toptemp sitter på stor faglig kompetanse opparbeidet gjennom 10-15 års erfaring med rekruttering i økonomibransjen. De har vært med på reisen fagfeltet har hatt fra ren papir -og arkivlagring, til digitalisering og sky-løsninger. I over et ti-år har de bistått ...

Les mer

7 steg til drømmejobben

Er du nyutdannet eller helt i starten av karrieren, så er du kanskje usikker på hvordan du skal klatre den berømte karrierestigen. Kanskje har du allerede tanker om hvor du vil og hva du skal, eller kanskje tenker du at veien blir litt til mens du går. Uansett kan det være greit å være bevisst på ...

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.