NO

MARKEDSFØRER

Jobbe innen markedsføring?

Klikker du på annonser eller klikker du av annonser? Vi hjelper nasjonale og internasjonale bedrifter med å finne de beste markedsførerne. Sjekk ut våre stillinger nedenfor, eller ta kontakt med en av våre rådgivere for å høre hvordan vi kan hjelpe deg bygge en karriere innenfor marketing. 

Psst! Foretrekker du å jobbe freelance? Vi jobber også med partnere som vil være sin egen lykkes smed. 

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
hjem bilder-25

Greetings, creative mastermind

Som innovativ sjel med kreativt hode er vi sikre på at du er en superressurs innen markedsføring.

Du er leken, dynamisk og lidenskapelig engasjert, og hva passer vel da bedre enn at vi kan tilby deg et bredt spekter av stillinger innen media og markedsføring? Du ser viktigheten av kreativitet og kommunikasjon i et marked i stadig raskere endring. Du vet at innhold og innovasjon er viktigere enn noen gang, og vi trenger en som deg. En som evner å se det store bildet og benytte riktige kanaler for det riktige publikummet.

Som det multitalentet du er, er vi sikre på at du mestrer digital markedsføring like godt som tradisjonell lineær markedsføring. Du liker deg i brytningspunktet mellom det tradisjonelle og det utradisjonelle, og utfordrer gjerne konvensjonelle metoder. På en god måte så klart. Du er jo tross alt en oppegående, positiv og entusiastisk person, med glimt i øyet.

Det passer oss perfekt. Vi søker nemlig stadig etter profiler som deg til stillinger som markedsfører, markedskoordinator, markedssjef, performance managers, content producers, SEO, art directors og en rekke andre spennende stillinger. Vi finner den rette stillingen til deg, enten du interesserer deg for Google, marketing, markedsføringsstrategi, annonser, Facebook annonsering eller annen snacks.

Vi rekrutterer dessuten enten du er nyutdannet, under utdannelse eller har flere års erfaring. Vi har både faste stillinger, og oppdrag som er varierte og av både kort og lang varighet og med et marked i stadig endring får du ofte mulighet til å forme din egen stilling.

Det viktigste for oss er at du har hjertet på riktig sted og brenner for faget. Om du har det, så hjelper våre råtasser av noen rådgivere deg med resten. Med spesialkompetanse på fagfeltet, noen års solid erfaring og leken tilnærming er vi sikre på at vi kan bli dus.

All you have to do is say FUS!

Les mer Lukk

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Ice_Logo_Horizontal_YellowBlack_RGB-01
Rema-bilde
standard_kisspng-logo-helly-hansen-brand-font-product-hansen-logo-bing-images-5b7f8bd17c68c9.6363673015350855215096
1200px-Telia_Scandinavia_Logo.svg

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Se hva kandidatene våre sier!

ALICE AAREBRODT

MARKEDSANSVARLIG | LØRENSKOG STORSENTER

«For en tid tilbake fant jeg en spennende jobb på finn.no og ringte Toptemp for å søke på stillingen. Stillingen det gjaldt ble dessverre besatt av en intern søker, men Toptemp hev seg på ballen og lovet å finne meg en annen jobb. Det løftet innfridde de, og ikke lenge etter fikk jeg en utrolig kul jobb som markedsansvarlig på Triaden Lørenskog Storsenter

Jeg brenner for serviceyrket, og kanskje derfor ble jeg så imponert over hjelpen jeg fikk i Toptemp. Makan til blide, positive, og hyggelige folk! Prosessen var ryddig og effektiv, og jeg følte meg ivaretatt på en veldig god måte. Om du er jobbsøker og lurer på om du skal ta kontakt med Toptemp; Gjør det! Ikke kav rundt på finn.no og NAV alene – få råd fra noen som virkelig har peiling!»

Er digital markedsføring noe for deg?

Markedsfører, markedsanalytiker, innholdsprodusent, art director, grafisk designer, performance manager, kreatør, markedssjef, KAM, client director.

Kjært barn har mange navn, men i bunn og grunn handler dog alle stillingene om det samme; nemlig det å skape et engasjement for et produkt eller en tjeneste.

Fra print til digitale flater

Tidligere reklamerte man gjerne for produkter eller tjenester i det vi kaller trykte eller analoge medier. Typisk kjøpte man annonseplass i aviser, brosjyrer eller produktkataloger, eller så lagde man reklamer ment for TV-skjermen. Selv om disse mediene fortatt lever i beste velgående, har digitaliseringen likevel gjort at mange har flyttet fokus til andre kanaler, og da spesielt sosiale medier, søkemotorer og egne nettsider. Facebook, Instagram, Snapchat, Linkedin, Youtube, Twitter tar stadig større markedsandeler, og bransjen har blitt tvunget til å tenke nytt i markedsføringen.

Noe av årsaken til at bedrifter flytter fokus fra for eksempel TV til Facebook, er at det er vanskelig for markedsavdelingen å måle den direkte effekten av reklamepengene fra TV. Sosiale medier har forenklet prosessen, og gir markedsførerne nøyaktige resultater og gode målinger. Samtidig ser man at kanaler som Facebook og Instagram når et langt større publikum enn det avisene typisk gjør. Facebook har snart 2 milliarder brukere og hver måned har Google rundt 2,5 milliarder brukere av sine tjenester. Markedsandeler forandrer seg, men i Norge har over 90 % av alle som er i alderen 18-39 år en profil i sosiale medier, og 68 prosent av Norges befolkning over 18 år bruker Facebook daglig. Det vil si i overkant av 2,7 millioner

I tillegg til sosiale medier er Google eller andre søkemotorer gode digitale flater, og helt klart noe man bør se på dersom man ønsker å drive trafikk inn til egne nettsider eller ta direkte kontakt med selgere. Med digital markedsføring måler man effekt umiddelbart og man kan teste ulike annonsesett for å se hva som fungerer best i de ulike kanalene.

Det viktigste når man snakker digital markedsføring er at man har en klar digital strategi og en nettside som er søkeoptimalisert. En del av arbeidet med strategi må tydeliggjøre hva som skal til for å treffe nettopp din målgruppe. Hva er dine potensielle kunders ønsker og behov? Hvilken informasjon eller budskap skal vi gå ut med, og hvordan er dette forankret i forhold til visjon, misjon og strategi? Noe av det markedsføring handler om, er å gi mottaker et relevant budskap. For å få til dette må de stille stille seg spørsmål som: Hvem skal du snakke med? Hvor skal du nå de? Hva skal du si? Og ikke minst sette noen call to actions – hva ønsker du å oppnå? Flere følgere? Branding/awareness?

Les mer Lukk
Technology101-466x466

Karrierevei

Mulighetene er mange når det kommer til karrieremuligheter innenfor markedsføring.

Er du av de kreative sjelene er det kanskje nærliggende å søke seg til roller som innholdsprodusent, kreatør, grafisk designer eller art director. Som innholdsprodusent får du mulighet til å skape innhold som skal publiseres på ulike digitale flater. Som kreatør skaper du de gode ideene, mens noen andre tar seg av gjennomføringen, som grafisk designer får du sette ditt visuelle stempel på stil. Som art director skaper du et visuelt inntrykk, gjennom design, ideer og kundeinnspill.

Om du er interessert i markedsføring fra et mer analytisk ståsted er kanskje performance manager noe for deg. Som performance manager samler og overvåker du verdifull data og innsikt, som brukes i det kreative arbeidet. Mest sannsynlig er du godt kjent med Google, Google Analytics, Adwords, datadrevet attribusjon, SEO og SEM.

Du kjenner kanskje også til ordet «søkeoptimalisering». Så mye som 90 % av alle kjøpsbeslutninger begynner med et søk – og fortrinnsvis på Google. Desto større kjøp, desto oftere googles det før kjøpsbeslutning tas. Søkeoptimalisering er gjerne en del av dette og din jobb blir å konvertere interesse videre til en direkte handling eller en langsiktig relasjon. Man snakker gjerne om to ulike måter å bruke søkemotorer for å utvide rekkevidden din på: ved organiske søk eller betalte søk. Organiske søkeresultater vil kreve at du forbereder nettsiden din for søkemotoroptimalisering (SEO), mens betalte søk blir gjort ved at du betaler for klikk, også kalt søkemotormarkedsføring (SEM).

Les mer Lukk

Relevant innhold

Om du jobber med innhold er det viktig at du lager og poster innhold av høy kvalitet.

Visste du for eksempel at det bare er de oppdateringene med høy relevanse for leseren som vil bli vist på sosiale medier? Om du for eksempel har en side for bedriften din på Facebook med mange tusen følgere, vil vanligvis så få som 3-4 % av innleggene dine bli sett på nyhetsfeeden til de som har likt sidene dine. Selv om du betaler for å nå ut til følgerne dine er det sannsynlig at du bare vil nå ut til et mindretall av publikummet ditt. Hvis du forstår mer om hvordan CRM-verktøyet ditt fungerer, eller hvordan du kan personalisere budskapet basert på nisjemålgrupper og algoritmer, blir du også en bedre bestiller av digitale kampanjer.

Om du ønsker å jobbe med markedsføring bør du ha forståelse for både teknologi, markedsføring og kundeinnsikt. Du må jobbe aktivt med å følge algoritmer, skape innhold som gir verdi, lage promoteringsplaner, sikre gode brukeropplevelser, gjøre research, jobbe med målgrupper, komme opp med ideer m.m. Markedsføring gir deg mulighet til å jobbe med sosiale medier, Google, nettsider, epost-markedsføring, annonsebannere, chatbots, blogg, native stories og en rekke andre digitale flater.

Det er hvertfall slik bransjen ser ut i dag. I morgen er en helt annen historie.

Les mer Lukk

KONTAKTPERSONER - MARKEDSFØRING

Elisabeth Spilling Elisabeth Spilling Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4791196623
Amanda Vefald Amanda Vefald Recruiting & Staffing Consultant +4799410645

Lesestoff fra jobbguiden

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.