NO

HR

Jobbe innen HR?

Er du en menneskekjenner og problemløser? Vi i Toptemp har lang erfaring med HR-oppgaver, og vi bemanner HR-talenter over hele landet. Sjekk ut våre ledige stillinger nedenfor, eller ta kontakt med en av oss for å slå av en prat om dine jobbmuligheter. Lykke til med jobbjakten!

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
hjem bilder-43

Hei, HR-helt!

«Moi?» tenker du kanskje nå. Ja, du ja. Du, som brenner for rekruttering, onboarding og sosial kapital. Du som bygger relasjoner langt mer solide enn de på Farmen.

Du som oppleves som en positiv og trygg lagspiller og som er opptatt av at de rundt deg skal lykkes. Du som videreutvikler gode prestasjoner, gode verdier og gode holdninger.

Vi er alltid på leting etter toppkandidater som deg til våre ledige HR-stillinger. Om du vil jobbe strategisk og operasjonelt med rekruttering, personal, HMS, opplæring og kunnskapsutvikling, er du garantert på rett hylle i livet. Om du i tillegg trigges av å forebygge og følge opp sykefravær, følge opp lover og forskrifter, foreta lønnsjusteringer, foreta intervju, og jobbe med pensjons- og forsikringsordninger, ja da tror vi nesten det er jul, påske og 17.mai på en og samme gang.

Du har gjerne relevant utdanning fra universitet eller høyskole, innen fagfeltene HR, administrasjon, ledelse eller lovverk, eller relevant erfaring innen HR og personal. God IT-kompetanse er sjelden feil, og vi vet du taster så fort at tastaturet rister. #skills. At du i tillegg viser høy grad av integritet i ditt arbeid, og har god kjennskap til arbeidsrettslige problemstillinger, samt offentlig lov- og regelverk, det gjør oss sikre på at vi gjerne vil bli bedre kjent med deg!

Akkurat som oss elsker du mennesker, og det elsker vi! Du er åpen, tillitsvekkende og har sterk rettferdighetssans. Du lytter og du prater. Du rådgir og du veileder. Det er jo fantastisk! Om du vil være en aktiv støttespiller i en awesome bedrift, så foreslår vi at du tar en nærmere titt på stillingene under, eller plukker opp telefonen og slår av en prat med en av våre dyktige rådgivere med kompetanse innen HR. 

Og du? Som den engasjerte og handlekraftige personen vi vet du er, så skal du få lov til å søke på en av våre ledige stillinger nå. 

Go go go!

You rockstar you.

Les mer Lukk

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Ice_Logo_Horizontal_YellowBlack_RGB-01
Rema-bilde
er-logo-kredittbank-banknorwegian
standard_kisspng-logo-helly-hansen-brand-font-product-hansen-logo-bing-images-5b7f8bd17c68c9.6363673015350855215096
1200px-Telia_Scandinavia_Logo.svg

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Se hva kandidatene våre sier!

TAMARA MUSAEVA

VIKAR | KOMMUNEFORLAGET

"Det beste med Toptemp er at det gir meg fleksibilitet til å selv velge de jobbene jeg er interessert i. Gjennom mange forskjellige vikariater har jeg fått verdifull arbeidserfaring, lært meg mange ulike systemer og blitt kjent med mange nye mennesker. Jeg har opplevd Toptemp som seriøs og profesjonell, og jeg har fått både god informasjon og gode tilbakemeldinger underveis.

Jeg anbefaler alle jobbsøkere å ta kontakt med Toptemp. Om du søker på en konkret stilling men ikke får stillingen, er sjansen stor for at de kontakter deg om andre relevante stillinger."

KONTAKTPERSONER - HR

Mathias Henrik Horne Mathias Henrik Horne Recruiting & Staffing Consultant +4740762275
Elisabeth Spilling Elisabeth Spilling Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4791196623
Amanda Vefald Amanda Vefald Recruiting & Staffing Consultant +4799410645

Lesestoff fra jobbguiden

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.