NO

Jobb innen kontor og administrasjon?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Vil du høre mer om nye muligheter og oppdrag innen kontor og administrasjon? Ta en titt på våre ledige stillinger, eller send oss en mail. Lykke til med jobbjakten!

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
People214_466x466

Coordinate this!

Du er rå! Vi er sikre på at du er en racer innen kontor og administrasjon, enten det gjelder koordinering, ordrebehandling, kundebehandling, markedsføring eller arkivering.

Kanskje søker du nye utfordringer innen administrasjon? Kanskje vil du prøve deg som kontormedarbeider? Eller kanskje du trives best i støttefunksjoner som EA/PA, eller i en lederstilling som kontorets o’store kaptein?

Mulighetene er mange hos oss i Toptemp. Vi er nemlig alltid på utkikk etter stjernekandidater som deg. Ikke bare er vi lidenskapelig opptatt av å finne rett person til rett jobb, men vi er også opptatt av muligheter. Og vi tror at noe av det beste med å jobbe innen kontor og administrasjon er de mange mulighetene som finnes innen fagområdet, og at du vil få mulighet til å utvikle deg, skaffe deg arbeidserfaring, og bygge nettverk.

Med bredt fagfelt kan vi også tilby bredt tjenestespekter og en rekke ulike type stillinger, varierende i lengde, bredde og fasong. Er du nyutdannet, har noen års erfaring eller et helt halvt liv som kundeservice medarbeider bak deg, spiller ingen rolle. Det viktigste for oss er at du har passion og en indre drive til å utgjøre en forskjell.

Vi håper kanskje du i tillegg er god på detaljer, men evner å se det store bildet. Du tilnærmer deg oppgaver med iver, glede og entusiasme og skaper raskt gode relasjoner. Du har gjerne erfaring med administrative oppgaver, dataprogram eller verktøy, men med læringsvillighet kommer man langt. Vi er sikre på at du vil bli et nøkkel-element i det daglige virket og vi vil gå så langt som til å si at du er avgjørende for å sikre optimal drift.

Om du søker i dag vil det bli en gledens dag for oss alle.

Can I get a woop woop?

Les mer Lukk
HubSpot Video

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Se hva kandidatene våre sier!

TAMARA MUSAEVA

VIKAR | KOMMUNEFORLAGET

"Det beste med Toptemp er at det gir meg fleksibilitet til å selv velge de jobbene jeg er interessert i. Gjennom mange forskjellige vikariater har jeg fått verdifull arbeidserfaring, lært meg mange ulike systemer og blitt kjent med mange nye mennesker. Jeg har opplevd Toptemp som seriøs og profesjonell, og jeg har fått både god informasjon og gode tilbakemeldinger underveis.

Jeg anbefaler alle jobbsøkere å ta kontakt med Toptemp. Om du søker på en konkret stilling men ikke får stillingen, er sjansen stor for at de kontakter deg om andre relevante stillinger."

PARTAP SANDHU

VAREHJELPASSISTENT | REMA 1000

««Om knappe to uker starter jeg i ny jobb som varehjelpassistent i Rema 1000, og det gleder jeg meg veldig til. Jeg søkte på annonse som lå ute på finn.no og Toptemp ringte og inviterte meg til intervju. 

Jeg synes det er veldig kult at jeg får mulighet til å gå inn i et så stort og anerkjent selskap, rett etter studiene. Prosessen med Toptemp var profesjonell, rask og effektiv og jeg følte at jeg hadde min egen personlige heiagjeng underveis.

Deres engasjement og entusiasme mener jeg skiller Toptemp fra de andre byråene, og jeg nøler ikke med å anbefale dem til andre jobbsøkere.»

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Ice_Logo_Horizontal_YellowBlack_RGB-01
Rema-bilde
er-logo-kredittbank-banknorwegian
standard_kisspng-logo-helly-hansen-brand-font-product-hansen-logo-bing-images-5b7f8bd17c68c9.6363673015350855215096
1200px-Telia_Scandinavia_Logo.svg
Braathen

KONTAKTPERSONER - KONTOR OG ADMINISTRASJON

Mathias Henrik Horne Mathias Henrik Horne Recruiting & Staffing Consultant +4740762275
Elisabeth Spilling Elisabeth Spilling Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4791196623
Amanda Vefald Amanda Vefald Recruiting & Staffing Consultant +4799410645

Ofte stilte spørsmål

Hva er mulighetene?

Hos oss kan du få jobbe både på vikariat, engasjement og bli rekruttert til faste stillinger.

Les mer Lukk

Hvordan fungerer det å jobbe på et vikariat for Toptemp?

Når du jobber på vikariat, vil du få fast stilling hos Toptemp.

Det vil si at vi er din arbeidsgiver og står for pensjon, forsikringer og utbetaling av lønn. Du får din egen personlige rådgiver som følger deg opp gjennom hele prosessen og under oppdraget ute hos kunde.

Les mer Lukk

Hva hvis jeg vil ha fast jobb?

Vi jobber like mye med faste stillinger, som med vikariat og engasjement.

Hos oss har også mange fått fast jobb gjennom et midlertidig oppdrag.

Les mer Lukk

Får man mindre lønn gjennom et bemanning/rekrutteringsbyrå?

Du får samme lønn og arbeidsvilkår som du ville fått som direkte ansatt i bedriften.

Vi i Toptemp sørger alltid for at du blir likebehandlet på alle områder. Dette gjelder også ferie, feriepenger, fridager, betaling for fridager, tilgang til kantine og treningsrom der du er på oppdrag.

Les mer Lukk

Hva hvis jeg ikke har relevant erfaring?

Vi er minst like opptatt av å matche riktig mennesker med riktig arbeidsplass, som vi er av å matche riktig kompetanse.

Hvis du har lærevilje og er motivert, kan vi finne et relevant sted for deg å få erfaringen.

Les mer Lukk

Hva hvis jeg enda ikke vet hva jeg vil?

Ved å jobbe med et bemanningsbyrå får du muligheten til å prøve deg ut innen fagfeltet.

Fordi vi sitter med et stort nettverk av muligheter, som vi kjenner godt, kan vi gi deg den erfaringen som er vanskelig å få alene. Når du regiserter deg hos oss vil du kunne bli kontaktet for stillinger du selv kanskje ikke visste om eller visste at du var relevant for. Vi får rett og slett bli kjent med deg, og kan sammen finne veien.

Les mer Lukk

Hvordan kan jeg få innsikt i hva som rører seg i markedet?

Ved å registrere din profil hos oss kan du få se hvilke relevante stillinger som finnes innenfor ditt fagområde

Vi kan også ta kontakt for stillinger som kan være spennende for deg.

Les mer Lukk

Hvorfor burde jeg registrere meg hos dere?

Både ukentlig og daglig tar vi kontakt med jobbsøkere som har registrert sin CV hos oss, uten å ha søkt på en spesifikk stilling.

Når du har registrert deg hos oss vil vi være knutepunktet mellom deg og de spennende stillingene. På denne måten korter vi ned veien inn i ny jobb.

Les mer Lukk

Nyttig lesestoff

7 steg til drømmejobben

Er du nyutdannet eller helt i starten av karrieren, så er du kanskje usikker på hvordan du skal klatre den berømte karrierestigen. Kanskje har du allerede tanker om hvor du vil og hva du skal, eller kanskje tenker du at veien blir litt til mens du går. Uansett kan det være greit å være bevisst på ...

Les mer

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.