NO

SUPPORT

Jobbe innen IT-support?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Vil du høre mer om nye muligheter og oppdrag innen IT-support og drift? Ta en titt på våre ledige stillinger, eller send oss en mail. Lykke til med jobbjakten!

 

Vi fant dessverre ingen stillinger

Got the S in Support? We've got the Y in You're hired!

 

Med brennende interesse for drift og teknologi er du garantert en av stjernene vi leter etter. Vi søker nemlig stadig etter sterke profiler som din til ledige stillinger innen IT drift. Enten du vil jobbe med datasikkerhet, drift og vedlikehold, virtuelle tjenester, nettverk eller applikasjoner, er vi sikre på at du vil finne en stilling som passer din profil.

And what a great profile it is!

Vi tror nemlig du har både brains, høyere IT-relatert utdannelse, og operativ driftserfaring. Du forstår samspillet mellom ulike infrastruktur-teknologier, applikasjoner og forretningsmessig verdi for kundene, og jobber målrettet, systematisk og strukturert. Du er rå på daglig drift men ønsker samtidig å videreutvikle eksisterende tjenester. Om du liker deg i front end, back end, på drifts- eller supportsiden er helt opp til deg, vi holder døren åpen!

Er du nyutdannet? Eller kanskje du «bare» har jobbet deg opp relevant erfaring? Nemas problemas. Relevant erfaring kompenserer ofte for krav til formell utdannelse. Kommer du rett fra studiene vet vi at du har fagkunnskapen på plass og da er det opp til oss å finne den rette veien.

For vi har garantert en stilling som passer for deg!

Om det er brukerstøtte, installasjoner, konfigurasjoner, rutiner, driftsoppgaver, problemløsning eller servicedesk du er best på spiller ikke så stor rolle for oss. Det viktigste er et du evner å se løsninger. Med initiativ og engasjement og gjennom optimalisering, automatisering og konfigurering driver du både oppgaver, team og bedrift frem. Du feilsøker, feilretter, fjernstyrer og overvåker med stødig hånd. (Big Brother aint got nothing on you)

Du evner å raskt sette deg inn i brukerens behov, og konvertere dette om til konkrete prioriteringer. Du evner samtidig å forventningsstyre og kommunisere med de rundt deg, som igjen legger føringer for driftsveien videre. Kommunikasjonsmessig både ordlegger du deg og skriver lekende lett og gjør det enkelt for alle å planlegge og prioritere oppgaver.

Padawan_web
images_VRbriller_WEB

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Huawei logo
sp-logo-c-blue-rgb-medium-2776877722
Evry logo

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Se hva kandidatene våre sier!

PATRICK BREINVAD

IT-ANALYST | SCHLUMBERGER

"Inntrykket mitt av Toptemp er utrolig bra. Det er ikke den typiske kjedelige “bemanningsbyrå-prosessen», men det er gøyalt, spennende og morsomt. Folkene som jobber i TopTemp er oppdatert på hvordan vi yngre er og de vet hvilke forventninger vi har til arbeidslivet og de setter seg virkelig inn i det og hjelper deg hele veien til jobb. I TopTemp kan du dessuten forvente deg god oppfølging, hyggelige rådgivere og spennende muligheter.

Toptemp sier også de skal hjelpe deg med å finne din neste drømmejobb og dette er helt sant. Etter 1 år i Toptemp har jeg blitt fast ansatt i Schlumberger – et av verdens største oljeserviceselskaper. Der får jeg bryne meg på en rekke ulike utfordringer og utvikle meg faglig. Læringskurven er bratt og jeg elsker det! Grunnen til at jeg fikk jobben tror jeg er både fordi jeg jobbet hardt for det, men mest av alt fordi Toptemp introduserte meg.

De har forøvrig også det beste CV systemet jeg har brukt! Prøv selv ;-)"

STEFAN ARNASON

SUPPORTKONSULENT

"Det var veldig fint å få hjelp til å komme meg i en relevant jobb. Jeg har fått en fot innenfor hos et av de største IT-selskapene i Norge, jeg har fått sertifisere meg og fått mulighet til å utvikle karrieren min slik jeg ønsker. Å være ansatt i Toptemp er mye bedre enn jeg trodde. De er veldig raske til å svare om jeg har noen spørsmål, de sørger for at jeg trives og hjelper meg om jeg har et problem på arbeidsplassen."

 

KONTAKTPERSONER - SUPPORT

Kine Hagen Kine Hagen Director IT +4795139980

Nyttig lesestoff 

Ditt springbrett til en jobb innen IT

IT- support er helt avgjørende for enhver vellykket bedrift eller organisasjon. En jobb på IT-support vil derfor kunne være en smart vei inn i arbeidslivet og et godt springbrett til din videre karriere innen IT. Med et fagbrev eller bachelor stiller du godt i kampen om en slik jobb.

Les mer

Hvordan få IT-jobb innenfor drift og support

En IT-jobb kan plassere deg innen en rekke ulike bransjer. Det er likevel mange som kjenner seg igjen i et ønske om å være der de store teknologiske endringene skjer. Men hvordan kommer man seg dit?

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.