NO

DRIFT & APPLIKASJON

Jobbe innen IT-drift og applikasjon?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Vil du høre mer om nye muligheter og oppdrag innen IT-drift og applikasjoner? Ta en titt på våre ledige stillinger, eller send oss en mail. Lykke til med jobbjakten!

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
Technology184-466x466

Tech savviness søkes! You've got the brains. We've got the remedy.

Med brennende interesse for drift og teknologi er du garantert en av stjernene vi leter etter.

Vi søker nemlig stadig etter sterke profiler som din til ledige stillinger innen IT drift. Enten du vil jobbe med datasikkerhet, drift og vedlikehold, virtuelle tjenester, nettverk eller applikasjoner, er vi sikre på at du vil finne en stilling som passer din profil.

And what a great profile it is!

Vi tror nemlig du har både brains, høyere IT-relatert utdannelse, og operativ driftserfaring. Du forstår samspillet mellom ulike infrastruktur-teknologier, applikasjoner og forretningsmessig verdi for kundene, og jobber målrettet, systematisk og strukturert. Du er rå på daglig drift men ønsker samtidig å videreutvikle eksisterende tjenester. Om du liker deg i front end, back end, på drifts- eller supportsiden er helt opp til deg, vi holder døren åpen!

Er du nyutdannet? Eller kanskje du «bare» har jobbet deg opp relevant erfaring? Nemas problemas. Relevant erfaring kompenserer ofte for krav til formell utdannelse. Kommer du rett fra studiene vet vi at du har fagkunnskapen på plass og da er det opp til oss å finne den rette veien.

For vi har garantert en stilling som passer for deg!

Om det er brukerstøtte, installasjoner, konfigurasjoner, rutiner, driftsoppgaver, problemløsning eller servicedesk du er best på spiller ikke så stor rolle for oss. Det viktigste er et du evner å se løsninger. Med initiativ og engasjement og gjennom optimalisering, automatisering og konfigurering driver du både oppgaver, team og bedrift frem. Du feilsøker, feilretter, fjernstyrer og overvåker med stødig hånd. (Big Brother aint got nothing on you)

Du evner å raskt sette deg inn i brukerens behov, og konvertere dette om til konkrete prioriteringer. Du evner samtidig å forventningsstyre og kommunisere med de rundt deg, som igjen legger føringer for driftsveien videre. Kommunikasjonsmessig både ordlegger du deg og skriver lekende lett og gjør det enkelt for alle å planlegge og prioritere oppgaver.

Les mer Lukk

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Huawei logo
Amesto logo
Evry logo

KONTAKTPERSONER - APPLIKASJON

Kine Hagen Kine Hagen Director IT +4795139980
+

Lesestoff fra jobbguiden

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.