NO

Jobb innen IT?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Vil du høre mer om nye muligheter og oppdrag innen IT? Ta en titt på våre ledige stillinger, eller send oss en mail. Vi håper du knekker koden til å søke på stillingene under og at vi snakkes snarlig!

 

Vi fant dessverre ingen stillinger

Tech savviness søkes! You've got the brains. We've got the remedy.

Hei du som elsker problemløsing, algoritmer, arkitektur og back-end utvikling. Du som drømmer i C# .NET, REST, Java, SCRUM, Angular, React, Javascript og HTML5. Du som snakker i koder og som sjelden taper en kunnskapskonkurranse. Du som ønsker en sentral IT-funksjon med stort ansvar. Du som evner å jobbe operativt så vel som strategisk.

Vi søker stadig etter sterke kandidater til våre stillinger innen systemutvikling. Vi søker deg som med engasjement og proaktivitet bidrar til utvikling av systemer, tjenester og integrasjoner. Du som fungerer som det viktige bindeleddet mellom forretning og drift. Du hiver deg målrettet over utfordringer og jobber for å forbedre prosess og kode.

Vi ser for oss at du har flere års relevant erfaring og høyere IT-utdannelse. Du vet hvordan du benytter ulike typer grensesnitt, hvordan du utvikler systemer, hvordan du integrerer nye funksjonaliteter og hvordan du designer brukervennlige løsninger. Ja, du er rett og slett en systemutvikler av rang! Siden du drives av ambisjoner mistenker vi at du har øye for nye muligheter og håper du vil ta en titt på våre ledige stillinger under.

Helt i startgropa?

Da vil vi også gjerne høre fra deg. Om du vil fordype deg i kode, skaffe deg erfaring for å bli en bedre utvikler eller bygge nettverk, så håper vi du vil vurdere oss som en mulighet for deg. Vi ansetter til alle type stillinger innen IT, enten det er fast, deltid eller prosjekt. Det viktigste for oss er at du har interesse og engasjement, at du evner å oppdage muligheter, at du jobber strukturert og disiplinert og er opptatt av å levere avtalt kvalitet til avtalt tid. Du holder deg oppdatert på teknologiske trender og deler gjerne faglig støtte.

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Huawei logo
Amesto logo
Evry logo

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Hør hva kandidatene våre sier under!

PATRICK BREINVAD

IT-ANALYST | SCHLUMBERGER

"Inntrykket mitt av Toptemp er utrolig bra. Det er ikke den typiske kjedelige “bemanningsbyrå-prosessen», men det er gøyalt, spennende og morsomt. Folkene som jobber i TopTemp er oppdatert på hvordan vi yngre er og de vet hvilke forventninger vi har til arbeidslivet og de setter seg virkelig inn i det og hjelper deg hele veien til jobb. I TopTemp kan du dessuten forvente deg god oppfølging, hyggelige rådgivere og spennende muligheter.

Toptemp sier også de skal hjelpe deg med å finne din neste drømmejobb og dette er helt sant. Etter 1 år i Toptemp har jeg blitt fast ansatt i Schlumberger – et av verdens største oljeserviceselskaper. Der får jeg bryne meg på en rekke ulike utfordringer og utvikle meg faglig. Læringskurven er bratt og jeg elsker det! Grunnen til at jeg fikk jobben tror jeg er både fordi jeg jobbet hardt for det, men mest av alt fordi Toptemp introduserte meg.

De har forøvrig også det beste CV systemet jeg har brukt! Prøv selv ;-)"

STEFAN ARNASON

SUPPORTKONSULENT

"Det var veldig fint å få hjelp til å komme meg i en relevant jobb. Jeg har fått en fot innenfor hos et av de største IT-selskapene i Norge, jeg har fått sertifisere meg og fått mulighet til å utvikle karrieren min slik jeg ønsker. Å være ansatt i Toptemp er mye bedre enn jeg trodde. De er veldig raske til å svare om jeg har noen spørsmål, de sørger for at jeg trives og hjelper meg om jeg har et problem på arbeidsplassen."

 

RONNI LARSEN NORDENG

SUPPORTKONSULENT


"Det er kjempefint å være ansatt hos Toptemp IT. Man får god hjelp av dem til å komme seg inn i arbeidsmiljøet og de passer på at du har det bra. Prosessen med Toptemp var bra. De hadde god kommunikasjon hele veien og var svært hjelpsomme. Toptemp IT har gitt meg mulighet i firmaet jeg jeg startet i og jeg har fått en bedre forståelse på jobbmarkedet innenfor IT."

OLE CHRISTOFFER

SUPPORTKONSULENT


«
Prosessen med Toptemp IT var grundig og ikke noe skummel. Fikk en følelse av å være velkommen. Det har vært bra å være ansatt i Toptemp IT og jeg fikk jobbe med det jeg brenner for. Gjennom Toptemp IT har jeg fått mulighet til å tre inn i en fast stilling på arbeidsstedet mitt etter 1 år og jeg er utrolig fornøyd.»

will-francis-ZDNyhmgkZlQ-unsplash-1

Toptemp IT podcast

Softskill/hardskill

Toptemp IT spiller regelmessig inn nye podcast-episoder som tar for seg tips og råd, jobbsøkerprosessen for IT-kandidater, arbeidsmarkedet og relevant faglig innhold.

Lytt til episoder her

KONTAKTPERSONER - IT

Kine Hagen Kine Hagen Director IT +4795139980
Bitten Marie Ektvedt-Thon Bitten Marie Ektvedt-Thon Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4792405199
Eivind Svendsen Eivind Svendsen Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4794198079
Leon Abazi Leon Abazi Sr. Sales Consultant +
+

Ofte stilte spørsmål

Hva vil det si å jobbe på bemanning?

Når du jobber på bemanning blir du fast ansatt hos oss i Toptemp, og utleid til vår kunde i en avtalt periode.

Oppdrag kommer med forskjellig varighet, noen er korte, noen lengre, og andre er løpende. Detaljer rundt dette får du i prosessen.

Les mer Lukk

Hvilke fagområder kan jeg jobbe med?

Du kan jobbe med IT-support, IT-drift og forvaltning.

Under hvert område er det ulike nivåer. Vi har derfor stilinger for alle, enten du er nyutdannet eller har 10+ års erfaring.

Les mer Lukk

Må jeg reise mye når jeg jobber på bemanning?

Vi har kunder i Oslo og Viken.

Enkelte roller, som onsite support, vil kunne involvere noe reising både lokalt og i Norge.

Les mer Lukk

Hvilke miljøer har de arbeidsplassene jeg kan jobbe på?

De fleste av våre kunder har et sterkt Microsoft basert miljø, derfor vil erfaring med Active Directory, Azure, Sharepoint og Microsoft 365 komme godt med.

Andre kunder har flere selvutviklede internsystemer som de gjerne videreutvikler. Derfor er det gunstig med en god teknisk forståelse, og en evne til raskt lære nye systemer og applikasjoner.

Les mer Lukk

Hvilken erfaring må jeg ha?

Enkelte roller har krav til erfaring, mens andre bare krever en god base.

Det er lurt å lage seg en liste over alt man har fått prøvd seg på av system og applikasjoner. Da kan vi se din faglige kunnskap og mulighetene for hva du kan lære deg.

Les mer Lukk

Hvordan kommer jeg i kontakt med en rekrutteringsrådgiver?

Oppdater CV din med den mest relevante IT informasjonen og last den opp på nettsiden vår!

Hvis du ser en stilling eller to du vil søke på – søk gjerne. Send oss også en mail etter å ha laget en profil, for kanskje vi allerede sitter på drømmejobben din?

Les mer Lukk

Kan jeg jobbe i Toptemp IT etter læretiden?

Vi har flere kunder som ønsker å komme i kontakt med nyutdannede etter blant annet endt læretid.
Ta gjerne kontakt med oss, enten du er i læretid eller ferdig utdannet, så kan vi sammen finne veien videre.
Les mer Lukk

Nyttig lesestoff 

Ditt springbrett til en jobb innen IT

IT- support er helt avgjørende for enhver vellykket bedrift eller organisasjon. En jobb på IT-support vil derfor kunne være en smart vei inn i arbeidslivet og et godt springbrett til din videre karriere innen IT. Med et fagbrev eller bachelor stiller du godt i kampen om en slik jobb.

Les mer

Hvordan få IT-jobb innenfor drift og support

En IT-jobb kan plassere deg innen en rekke ulike bransjer. Det er likevel mange som kjenner seg igjen i et ønske om å være der de store teknologiske endringene skjer. Men hvordan kommer man seg dit?

Les mer

Alt en IT-jobb kan by på

Digitalisering skaper hele tiden nye roller for deg med IT – kompetanse. I dagens arbeidsmarked kan IT-erfaring – eller kunnskap sette deg på en karrierevei inn i helt andre bransjer. Som markedsfører eller økonom trenger du systemforståelse. På den andre siden av denne mynten må du med ...

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.