NO

Jobb innen IT?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Vil du høre mer om nye muligheter og oppdrag innen IT? Ta en titt på våre ledige stillinger, eller send oss en mail. Vi håper du knekker koden til å søke på stillingene under og at vi snakkes snarlig!

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
Technology151-466x466
IT bilder-2

Tech savviness søkes! You've got the brains. We've got the remedy.

Hei du som elsker problemløsing, algoritmer, arkitektur og back-end utvikling. Du som drømmer i C# .NET, REST, Java, SCRUM, Angular, React, Javascript og HTML5. Du som snakker i koder og som sjelden taper en kunnskapskonkurranse. Du som ønsker en sentral IT-funksjon med stort ansvar. Du som evner å jobbe operativt så vel som strategisk.

Vi søker stadig etter sterke kandidater til våre stillinger innen systemutvikling. Vi søker deg som med engasjement og proaktivitet bidrar til utvikling av systemer, tjenester og integrasjoner. Du som fungerer som det viktige bindeleddet mellom forretning og drift. Du hiver deg målrettet over utfordringer og jobber for å forbedre prosess og kode.

Vi ser for oss at du har flere års relevant erfaring og høyere IT-utdannelse. Du vet hvordan du benytter ulike typer grensesnitt, hvordan du utvikler systemer, hvordan du integrerer nye funksjonaliteter og hvordan du designer brukervennlige løsninger. Ja, du er rett og slett en systemutvikler av rang! Siden du drives av ambisjoner mistenker vi at du har øye for nye muligheter og håper du vil ta en titt på våre ledige stillinger under.

Helt i startgropa?

Da vil vi også gjerne høre fra deg. Om du vil fordype deg i kode, skaffe deg erfaring for å bli en bedre utvikler eller bygge nettverk, så håper vi du vil vurdere oss som en mulighet for deg. Vi ansetter til alle type stillinger innen IT, enten det er fast, deltid eller prosjekt. Det viktigste for oss er at du har interesse og engasjement, at du evner å oppdage muligheter, at du jobber strukturert og disiplinert og er opptatt av å levere avtalt kvalitet til avtalt tid. Du holder deg oppdatert på teknologiske trender og deler gjerne faglig støtte.

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Huawei logo
Amesto logo
Evry logo

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Hør hva kandidatene våre sier under!

PATRICK BREINVAD

IT-ANALYST | SCHLUMBERGER

"Inntrykket mitt av Toptemp er utrolig bra. Det er ikke den typiske kjedelige “bemanningsbyrå-prosessen», men det er gøyalt, spennende og morsomt. Folkene som jobber i TopTemp er oppdatert på hvordan vi yngre er og de vet hvilke forventninger vi har til arbeidslivet og de setter seg virkelig inn i det og hjelper deg hele veien til jobb. I TopTemp kan du dessuten forvente deg god oppfølging, hyggelige rådgivere og spennende muligheter.

Toptemp sier også de skal hjelpe deg med å finne din neste drømmejobb og dette er helt sant. Etter 1 år i Toptemp har jeg blitt fast ansatt i Schlumberger – et av verdens største oljeserviceselskaper. Der får jeg bryne meg på en rekke ulike utfordringer og utvikle meg faglig. Læringskurven er bratt og jeg elsker det! Grunnen til at jeg fikk jobben tror jeg er både fordi jeg jobbet hardt for det, men mest av alt fordi Toptemp introduserte meg.

De har forøvrig også det beste CV systemet jeg har brukt! Prøv selv ;-)"

STEFAN ARNASON

SUPPORTKONSULENT

"Det var veldig fint å få hjelp til å komme meg i en relevant jobb. Jeg har fått en fot innenfor hos et av de største IT-selskapene i Norge, jeg har fått sertifisere meg og fått mulighet til å utvikle karrieren min slik jeg ønsker. Å være ansatt i Toptemp er mye bedre enn jeg trodde. De er veldig raske til å svare om jeg har noen spørsmål, de sørger for at jeg trives og hjelper meg om jeg har et problem på arbeidsplassen."

 

RONNI LARSEN NORDENG

SUPPORTKONSULENT


"Det er kjempefint å være ansatt hos Toptemp IT. Man får god hjelp av dem til å komme seg inn i arbeidsmiljøet og de passer på at du har det bra. Prosessen med Toptemp var bra. De hadde god kommunikasjon hele veien og var svært hjelpsomme. Toptemp IT har gitt meg mulighet i firmaet jeg jeg startet i og jeg har fått en bedre forståelse på jobbmarkedet innenfor IT."

OLE CHRISTOFFER

SUPPORTKONSULENT


«
Prosessen med Toptemp IT var grundig og ikke noe skummel. Fikk en følelse av å være velkommen. Det har vært bra å være ansatt i Toptemp IT og jeg fikk jobbe med det jeg brenner for. Gjennom Toptemp IT har jeg fått mulighet til å tre inn i en fast stilling på arbeidsstedet mitt etter 1 år og jeg er utrolig fornøyd.»

HubSpot Video

KONTAKTPERSONER - IT

Kine Hagen Kine Hagen Recruiting & Staffing Director +4795139980
Lars Edvard Melcher Lars Edvard Melcher Recruiting & Staffing Manager +4740103337
Bitten Marie Ektvedt-Thon Bitten Marie Ektvedt-Thon Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4792405199
Katharina Larsen Katharina Larsen Recruiting & Staffing Consultant +4746622783
Eivind Svendsen Eivind Svendsen Recruiting & Staffing Consultant +4794198079

Nyttig lesestoff 

Ditt springbrett til en jobb innen IT

IT- support er helt avgjørende for enhver vellykket bedrift eller organisasjon. En jobb på IT-support vil derfor kunne være en smart vei inn i arbeidslivet og et godt springbrett til din videre karriere innen IT. Med et fagbrev eller bachelor stiller du godt i kampen om en slik jobb.

Les mer

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.