NO

Alle gode ting er 5G. Men også 3. ice er den tredje store mobiloperatøren i Norge, og etablerer nå et nytt, superraskt 5G nettverk over hele landet! Og du kan være med på eventyret!

Vår kunde, ice, bygger Norges råeste mobilnett, og leter etter deg som vil være med og skape din del av historien! Med planer om å oppgradere og bygge nytt på tvers av hele Norge trenger de flinke folk med på laget. Har du kunnskapen og engasjementet de trenger, vil du komme til en fantastisk arbeidsplass med erfarne kolleger, korte beslutningsveier og knakende god kaffe. ice er utvilsomt landets aller beste sted å jobbe – søk da vel!

Ledige stillinger i ice

Dette er langvarige prosjekt som vil gå over flere år.

Man velger selv om man ønsker å bidra i prosjektet som konsulent, eller få en fast ansettelse i Toptemp og bli leid ut til ice.

📍Bodø, Oslo, Sandnes/Stavanger og Trondheim

Prosjektkoordinator

Denne rollen støtter Prosjektleder og prosjektressursene i en suksessfull leveranse av et regionalt RANutbyggingsprosjekt. Prosjektet består av ca 12 personer inkludert ressurser for Radioplanlegging, Site Aquisition, installasjon og integrasjon, transmisjon med flere. Som prosjektkoordinator vil ...

Les mer

Site Project Lead

Denne rollen er ansvarlig for bygging, installasjon og integrasjon av siten når den er overlevert fra Site Aquisition. Du vil være en del av prosjektorganisasjonen som de neste årene skal bygge Norges beste mobilnett.

Les mer

Site Aquisition Specialist

Site Acquisition Specialist vil få ansvar for å finne riktig lokasjon og plassering av basestasjoner og radiomaster.Som vår Site Acquisition Specialist blir du en viktig del av Property-teamet - som har ansvar for å inngå og forvalte kontrakter for leie av eiendom, og utarbeide tekniske underlag ...

Les mer

📍Oslo

Radio Integration Engineer

Hos ice kommer du inn i et miljø med korte beslutningsveier, god kaffe og erfarne kolleger. Du har engasjement, kunnskap vi trenger og glimt i øyet. ice er bransjens beste sted å være – velkommen til dem!

Les mer
22014--w1SmuN0-nkOjJGpCGVJpR_VLOauoUiYUCJ_25HglYZg

ice er verdens beste arbeidsplass!

Ok, kanskje litt subjektivt, men i 2018 ble vi faktisk kåret til Norges 8.beste arbeidsplass i kategorien 200-499 ansatte. DET er vi stolte av. At vi rangeres så høyt på listen tror vi skyldes at vi har en åpen, ærlig og herlig tilnærming til både kolleger og arbeidsoppgaver. Vi er en unik og annerledes mobiloperatør, med den aller beste kompetansen. Hver ansatt er en unik del av det som utgjør selve kjernen i bedriften. Nemlig vårt DNA. Vi er ikke bare faglig dyktige folk. Vi er hyggelige, engasjerte, ambisiøse, tillitsfulle og positive. Vi har glimt i øyet, høyt engasjement og vi heier hverandre frem. Sammen er vi klart best!


Dessuten har vi Norges desidert feteste kontor, Activity Based Working, frukt hver dag klokken 10, snacks/minilunsj hver dag kl 14, kreativt rom med alt fra sjakkbrett til Fortnite på PS4 til en rekke VR-spill, fantastisk takterrasse, Nydalens beste kaffe(maskin), trening i arbeidstiden, treningsavtale med Sats Elixia, helseforsikringer og en rekke andre ansattgoder.


Vi vet. Det høres for godt ut til å være sant. Men det ER faktisk så awesome som det høres ut som.

And speaking of awesome.

Vi trenger en som deg! En awesome selvgående og beslutningsdyktig person med høy arbeidskapasitet og episk arbeidsmoral. Du kommuniserer enkelt med ulike type mennesker og er en racer på ditt fagfelt.


Vi elsker hyggelige, engasjerte, ambisiøse, tillitsfulle og positive mennesker som deg. Så hva venter du på? Sjekk ut våre ledige stillinger og bli med på laget du og!

50238--hZ8rLK6CuTEVMfireXR1DMv6sZt4TdUmRHOKDiqE2M8

Dette er oss.

Gjennom ti år har ice levert unik arealdekning med vår mobile bredbåndstjeneste. I juni 2015 lanserte vi også mobiltelefoni, og ble en fullverdig mobiloperatør i både privat- og bedriftsmarkedet.

I tillegg til å ta markedsandeler i historisk fart med våre mobilabonnement, bygger vi også Norges tredje mobilnett. Et smartere og annerledes mobilnett, hvor optimal kombinasjon av nyskapende teknologi, dekning, hastighet og kapasitet gjør det mulig for oss å tilby kundene våre nye og innovative løsninger.

Vi har allerede bygget egen 4G-dekning i de største byene i Norge, og fortsetter utbyggingen i året som kommer. Målet er 80% populasjonsdekning innen 2018. I områder hvor vi ikke har egen ice dekning vil vi fortsette å tilby kundene dekning i Telia sitt nettverk, slik vi gjør i dag.

Les mer Lukk
HubSpot Video

KONTAKTPERSONER

Anders Bro Anders Bro Sr. Account Manager +4799303799
Monika Myrvang Monika Myrvang Sr. Recruiting & Consultant Manager +4795818986

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter i ice, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere over, eller bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.