NO

KOKK

Jobb som kokk?

Med lav arbeidsledighet og et stadig økende behov for kokker, ser bedrifter at det kan være utfordrende å få tak i den virkelig gode arbeidskraften. Skandinavisktalende kokker med fagbrev er den nye trøffelen, og bedriftene kriger seg i mellom for å sikre seg de beste talentene.

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
Kokk-pan

Nye utfordringer?

VI JOBBER MED EN REKKE SPENNENDE KUNDER OG PROSJEKTER PÅ FLERE FORSKJELLIGE FAGOMRÅDER.

Vi i Toptemp Hospitality er spesialister på bemanning innen hotell, restaurant og catering og jobber målrettet for en forutsigbar, kvalitetssikker og fremtidsrettet arbeidshverdag for våre kandidater. Hos oss står mennesket i fokus. Det betyr at vi ikke bare ser på erfaring og utdannelse, men på kandidaten i sin helhet. Deres potensiale, deres personlighet og deres drive.

Om du ønsker å jobbe som servitør, kelner, catering-sjef, sjenkeansvarlig eller sous chef bestemmer du selv. Det viktige for oss er at du takler arbeidsdager med høyt tempo, at du klarer å omstille deg raskt, og at du kommuniserer godt på engelsk i tillegg til et av de skandinaviske språkene. Du må være over 20 år, og gjerne ha fagbrev, kunnskap om mat og vin eller annen relevant erfaring.

Det beste må deg må være din uslåelige serviceinnstilling og fantastiske utstråling. Du møter alltid kunder eller kollegaer med et smil om munnen, og tilnærmer deg oppgaver på et profesjonelt og engasjert nivå. Som oss elsker du å jobbe med mennesker og det synes godt.


Om du digger det fleksible liv, med late morgener og solrike dager i parken, eller trenger litt ekstra cash i kassa ved siden av studiene – ja da er jo våre stillinger perfekt for deg. Her får du nemlig mulighet til å jobbe mye kveld, og/eller helger.

Les mer Lukk

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Nordic-Choice-logo
gastro-logo_bilde
thon

Hva sier kandidatene våre?

Kandidatene våre blir kvalitetssikret av fagpersonell med lang erfaring i mat- og servicebransjen.

MARTIN CONRADI

KOKK

«Jeg fant Toptemp online og har jobbet her i rundt 6 måneder. Jeg er en familiefar og trengte oppdrag tilpasset min hverdag, Toptemp har vært veldig imøtekommende for mine behov og vi har hele veien hatt en god dialog.

Jeg har jobbet for mange forskjellige vikarbyrå, men jeg liker veldig godt hvordan jeg blir ivaretatt av mine kontakter i Toptemp. Jeg vil anbefale alle som liker å jobbe å søke hos Toptemp. Jeg føler at mine talenter blir god anvendt og at jeg har gode muligheter til å videreutvikle min egen karriere.»

KONTAKTPERSONER - KOKK

Mathias Paul Mathias Paul Director Hospitality +4740491150
Daniel Per Ivars Daniel Per Ivars Recruiting & Staffing Manager +4745737037
Nora Eliassen Nora Eliassen Recruiting & Staffing Consultant +4746628868

Nyttig lesestoff

Å jobbe som kokk

Hospitality-gjengen i Toptemp jobber hver dag med fantastiske mennesker fra ulike walks of life, hvor fellesnevneren er en entusiasme for service. Her får de prøvd seg på forskjellige arbeidsplasser og ulike sider av serviceyrket, og på den måten skaffet seg arbeidserfaring og bygget CV raskt!

Les mer

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.