NO

HEI, PROSJEKTLEDER!

Jobbe som prosjektleder?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Vil du høre mer om nye muligheter og oppdrag for prosjektledere? Ta en titt på våre ledige stillinger, eller send oss en mail. Lykke til med jobbjakten! Vi søker energiske og entusiastisk prosjektledere som ønsker å løfte frem spennende prosjekter på tvers av fagområder hos våre kunder.

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
Toptemp_elektriker_tak2

Jobb som prosjektleder

Vi ser for oss at du som prosjektleder har inngående kunnskap om ditt fagfelt og har erfaring med å tenke løsning og gjennomføring. Du er opptatt av å kvalitetssikre alle faser av prosjektene dine, benytter smidige utviklingsmetodikker og sørger for å levere kvalitet til avtalt tid. Du følger lekende lett opp kontrakter, har kontroll på økonomien, utarbeider styrings- og prosjektdokumenter og har fortløpende dialog med kunder.

Fremdrift, kvalitet og kostnad er nøkkelord i din hverdag og du leder prosesser med den største selvfølge.

Du har fortrinnsvis høyere utdannelse, og gjerne erfaring som prosjektleder. Men det viktigste for oss er at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper, at du evner å jobbe både selvstendig og i team, at du er en pådriver og er resultat og løsningsorientert. Du evner å manøvrere deg i komplekse problemstillinger, og jobber analytisk, metodisk og strukturert.

Det er ikke rent lite vi forventer av deg, men vi er sikre på at du er stjerna vi ser etter. Sjekk ut våre ledige stillinger og søk på prosjektene som du føler passer deg best.

We’ll be waiting!

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

asplan viak karusell logo
el-tilsynet kundelogo
norpec logo
eureka logo
AFRY logo 600x600

KONTAKTPERSONER - PROSJEKTLEDER

Wenche Søgaard Moen Wenche Søgaard Moen Sr. Recruiting & Staffing Manager +4792256058
+
Erin Andreassen Erin Andreassen Senior Manager +4748959848
Lars Thore Hestnes Lars Thore Hestnes Regional Manager Vestfold +4790478149

Lesestoff fra jobbguiden

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.