NO

ASPLAN VIAK

Vi søker fremtidens gruppeledere.

Er innovativ og bærekraftig samfunnsutvikling viktig for deg? Er du en som motiveres av engasjerte medarbeidere som brenner for å utgjør en forskjell? Og vil du jobbe i et av landets ledende rådgivingsselskaper? I over 60 år har vi i Asplan Viak jobbet med å forme et bærekraftig samfunn, og nå ønsker vi oss dyktige gruppeledere som har en drivkraft som vil bidra til å utvikle oss videre.

 

Ledige stillinger i Asplan Viak

ITB-koordinator

Elektro-miljøet i Asplan Viak består av ca. 80 medarbeidere hvorav ca. 40 er lokalisert i våre lokaler i Sandvika. I tillegg til generell elkraft og teleteknisk kompetanse, leverer vi tjenester inn mot ulike type vannbehandlingsanlegg og mot samferdselssektoren. Vi har også et kompetent og solid ...

Les mer

Elektroingeniør

Vi søker deg som er faglig engasjert og som ønsker å jobbe med prosjektering innen samferdselselektro i et utviklende og tverrfaglig miljø. Kandidater med kort arbeidserfaring, men med relevante faglige kvalifikasjoner fra utdanning vil også bli vurdert.

Les mer

ingeniør elektro

Vi søker deg som er faglig engasjert og som ønsker å jobbe med elektroprosjektering i et utviklende og tverrfaglig miljø. Kandidater med kort arbeidserfaring, men med relevante faglige kvalifikasjoner fra utdanning vil også bli vurdert.

Les mer

rådgivende ingeniør elektro

Vi søker deg som er faglig engasjert og som ønsker å jobbe med elektroprosjektering i et utviklende og tverrfaglig miljø. Kandidater med kort arbeidserfaring, men med relevante faglige kvalifikasjoner fra utdanning vil bli vurdert.

Les mer
clear-sek-1

Er du den rette for oss?

Vi søker deg som ønsker å delta i spennende prosjekter, jobbe i et tverrfaglig miljø, og bidra til å nå vårt mål om å være en arbeidsplass som dyrker kompetanseutvikling og kunnskapsdeling på tvers av fag.

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med kompetente rådgivere innen byplanlegging, arkitektur og ingeniørfaget. Vi vet at gode hoder utfolder seg best når de får den tilliten og friheten de trenger, og tilrettelegger derfor for at våre medarbeidere får stor faglig frihet og muligheten til å påvirke egne arbeidsoppgaver og karriere.

Verdiene våre reflekteres i våre kundeløfter: fremsynt, helhetlig og varig, og om disse verdiene er forenlig med dine oppfordrer vi deg til å søke på stilling som gruppeleder hos oss. Mangfold er sentralt i Asplan Viaks bedriftskultur, som betyr at så lenge du møter de faglige kvalifikasjonene oppfordrer vi deg til å søke, uansett hvem du er. Les mer om de forskjellige stillingene her:

Asplan Viak strategibilder-Aug-29-2022-12-59-12-52-PM

Hvorfor jobbe hos oss?

Bærekraft er et viktig nøkkelord for mange bedrifter, men det som skiller oss ut er at vi har innlemmet dette i selve eierskapet.

Vi operer etter den triple bunnlinjen, som betyr at vi er forpliktet til å likestille miljø og sosial verdiskaping med det økonomiske. Dette forplikter vi oss til gjennom konkrete løfter til kundene våre ved at 4% av omsetningen går til bærekraftig utvikling og innovasjon. 

I tillegg er Asplan Viak eid av stiftelsen Asplan, som betyr at det vi profiterer går tilbake til selskapet. Dette gir grobunn for et godt arbeidsmiljø og følelsen av tilhørighet og eierskap, og de ansatte får samtidig direkte innflytelse på valg av styremedlemmer til stiftelsens styre. Dette mener vi bidrar til å gjøre oss unike når det kommer til langsiktig planlegging, utvikling og kontinuitet.

I Asplan Viak kan du forvente å bli en del av et ledende selskap innenfor samfunnsutvikling, med lange tradisjoner for å se på innovative og fremtidsrettede løsninger. 

Les mer Lukk

Din utvikling og din trivsel er viktig for oss!

Vi er ikke bare talentsankere, men også talentutviklere, og tilbyr ulike løp som går på faglig ledelse og oppdragsledelse.

På kort tid har vi klart å etablere en kultur som dyrker innovative løsninger og godt sosialt samhold. Vi støtter, utfordrer og engasjerer hverandre ved å etablere et trygt og stimulerende arbeidsmiljø. For å tiltrekke oss de beste kollegaene vet vi at vi må tilby muligheter for utvikling, og investerer derfor i våre ansatte. Vi tilbyr ulike løp som går på faglig ledelse og oppdragsledelse. Det viktige for oss er ikke hvem du er, men hva du kan. 

Det at vi hele tiden ser etter medarbeidere som ønsker å utfordre seg selv gjenspeiles også i det sosiale. Så her kan du forvente både sommerfester, vinterfester, og andre sosiale arrangementer. 

Og du? Elsker du isbading har vi til og med en gruppe med våghalser som hiver seg ut i friskt hav titt og ofte! 

Les mer Lukk
HubSpot Video

KONTAKTPERSONER

Wenche Søgaard Moen Wenche Søgaard Moen Sr. Recruiting & Staffing Manager +4792256058
Jessie Mingjing Lee Karthum Jessie Mingjing Lee Karthum Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4793835050

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter i Asplan Viak, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere over, eller bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.