NO

NORGES RÅESTE MOBILNETT

Jobb i ice.

Vår kunde ice bygger Norges råeste mobilnett, og leter etter deg som vil være med og skape din del av historien! Med planer om å oppgradere og bygge nytt på tvers av hele Norge trenger de flere flinke folk med på laget. Har du kunnskapen og engasjementet de trenger, vil du komme til en fantastisk arbeidsplass med erfarne kollegaer, korte beslutningsveier, og knakende god kaffe. ice er utvilsomt bransjens aller beste sted å jobbe – velkommen skal du være!

 

Ledige stillinger i ice

Kontraktansvarlig

ice søker etter en ansvarlig for håndtering av Byggesøknader til vår utbygging av mobilsiter. Best mulig plassering av antenner og radioutstyr er avgjørende for at vi skal kunne gi alle tilgang til fremtidens mobilnett. Denne rollen vil være viktig for prosjektets progresjon og suksess.

Les mer

Radio Process Engineer

For å lykkes i stillingen tror vi at du har utdannelse innen telekommunikasjon/tekniske fag og minimum fem års erfaring med radio telekommunikasjonssystemer.

Les mer

Radio performance engineer

Vår kunde ice bygger Norges råeste mobilnett, og leter etter deg som vil jobbe som Radio Process Engineer. De skal både oppgradere og bygge nytt, over hele landet. Jobben er stor, og de trenger flere folk.

Les mer

Radio Integration Engineer

ice er et stort norsk telekommunikasjonsselskap som har vunnet flere priser for sin utmerkede kundeservice. De vokser i et raskt tempo og trenger DEG med på laget!

Les mer
22014--w1SmuN0-nkOjJGpCGVJpR_VLOauoUiYUCJ_25HglYZg

ice er verdens beste arbeidsplass!

Ok, kanskje litt subjektivt, men i 2018 ble vi faktisk kåret til Norges 8.beste arbeidsplass i kategorien 200-499 ansatte. DET er vi stolte av. At vi rangeres så høyt på listen tror vi skyldes at vi har en åpen, ærlig og herlig tilnærming til både kolleger og arbeidsoppgaver. Vi er en unik og annerledes mobiloperatør, med den aller beste kompetansen. Hver ansatt er en unik del av det som utgjør selve kjernen i bedriften. Nemlig vårt DNA. Vi er ikke bare faglig dyktige folk. Vi er hyggelige, engasjerte, ambisiøse, tillitsfulle og positive. Vi har glimt i øyet, høyt engasjement og vi heier hverandre frem. Sammen er vi klart best!


Dessuten har vi Norges desidert feteste kontor, Activity Based Working, frukt hver dag klokken 10, snacks/minilunsj hver dag kl 14, kreativt rom med alt fra sjakkbrett til Fortnite på PS4 til en rekke VR-spill, fantastisk takterrasse, Nydalens beste kaffe(maskin), trening i arbeidstiden, treningsavtale med Sats Elixia, helseforsikringer og en rekke andre ansattgoder.


Vi vet. Det høres for godt ut til å være sant. Men det ER faktisk så awesome som det høres ut som.

And speaking of awesome.

Vi trenger en som deg! En awesome selvgående og beslutningsdyktig person med høy arbeidskapasitet og episk arbeidsmoral. Du kommuniserer enkelt med ulike type mennesker og er en racer på ditt fagfelt.


Vi elsker hyggelige, engasjerte, ambisiøse, tillitsfulle og positive mennesker som deg. Så hva venter du på? Sjekk ut våre ledige stillinger og bli med på laget du og!

50238--hZ8rLK6CuTEVMfireXR1DMv6sZt4TdUmRHOKDiqE2M8

Dette er oss.

Gjennom ti år har ice levert unik arealdekning med vår mobile bredbåndstjeneste. I juni 2015 lanserte vi også mobiltelefoni, og ble en fullverdig mobiloperatør i både privat- og bedriftsmarkedet.

I tillegg til å ta markedsandeler i historisk fart med våre mobilabonnement, bygger vi også Norges tredje mobilnett. Et smartere og annerledes mobilnett, hvor optimal kombinasjon av nyskapende teknologi, dekning, hastighet og kapasitet gjør det mulig for oss å tilby kundene våre nye og innovative løsninger.

Vi har allerede bygget egen 4G-dekning i de største byene i Norge, og fortsetter utbyggingen i året som kommer. Målet er 80% populasjonsdekning innen 2018. I områder hvor vi ikke har egen ice dekning vil vi fortsette å tilby kundene dekning i Telia sitt nettverk, slik vi gjør i dag.

Les mer Lukk
HubSpot Video

KONTAKTPERSONER

Anders Bro Anders Bro Sr. Account Manager +4799303799
Hege Liudalen Wold Hege Liudalen Wold Recruiting & Staffing Manager +4794007322
Monika Myrvang Monika Myrvang Sr. Recruiting & Consultant Manager +4795818986

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter i ice, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere over, eller bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.