Hei du,

 

 

Du har utrolig mange fine og verdifulle sider som vi beundrer deg for. Og hvordan vet vi det, lurer du kanskje? Det vet vi fordi du er et levende menneske som naturlig og medfødt har ett eller flere talenter. Ikke bare forteller forskning at om du får brukt dine medfødte talenter i det du driver med, vil du ha et lykkeligere liv, men vi ser eksempler på dette hver eneste dag. 

Hvert år hjelper vi tusenvis av personer som deg ut i drømmejobben med stor "D". Vil du ha våre aller beste tips, triks og råd rett i innboksen din, samt den ultimate guiden for hva du bør tenke på når du jakter på din neste jobb som svarer til dine ønsker? Da er det bare å trykke på knappen under, så vil du straks lære mer.

 

 

Jeg vil lære mer

 

"Vår lidenskap er ikke bare å finne deg som kan utføre jobben. Gjennom vår nysgjerrige, teknologiske nytenkende og engasjerte tilnærming legger vi til rette for å oppdage og utvikle ditt talent."

Rekruttering- og bemanningsbyrå

Top Temp har siden 1990 funnet tusenvis av kvalifiserte medarbeidere og vikarer til våre kunder innen privat og offentlig sektor. Vi er en del av Amesto, et norskeid konsern som jobber med outsourcing av regnskap og lønn, rekruttering, forretningssystemer og oversettelser.