RÅDGIVENDE INGENIØR?

Din kompetanse er ettertraktet! Vi er alltid på utkikk etter nye talenter, til spennende oppdrag hos store, anerkjente oppdragsgivere. Vil du være med å forme fremtiden?

Velg blant våre spennende oppdragsgivere

MULTICONSULT

Et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving

Ved hjelp av mer enn 2.850 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt. Selskapet opererer innen flere forretningsområder; bygg & eiendom, industri, olje & gass, samferdsel, fornybar energi, vann & miljø, samt by & samfunn

Multiconsult rangeres som en av Norges aller mest attraktive arbeidsgiver blant teknologer. Det viser attraktivitetsundersøkelsene de siste årene. Både Universums og Karrierebarometerets målinger viser at norske teknologistudenter rangerer Multiconsult som bransjens mest attraktive arbeidsgiver – og topp tre blant alle bedrifter.

 

ÅPEN STILLING

ÅF Engineering

Internasjonal ingeniør- og designvirksomhet

I ÅF jobber du innen sektorene for energi, industri eller infrastruktur. Med dyktige medarbeidere og teknologi skaper de bærekraftige og fremtidsrettede løsninger. De jobber med hele bredden av landbaserte bygge- og infrastrukturprosjekter, fra byutvikling og anleggsprosjekter til små og store formålsbygg som barnehager, sykehus og nye Oslo Lufthavn. Leveransene består av prosjekt- og byggledelse, rådgivning, lysdesign og arkitektur.

ÅF-konsernet har i dag nær 10 000 ansatte og en netto omsetning på rundt 11 milliarder SEK. 

ERICHSEN OG HORGEN

Erichsen og Horgen er lidenskapelig opptatt av å skape morgendagens løsninger. Løsninger som definerer nye standarder og nye måter å utvikle bygg på. Løsninger som skaper et bedre liv.

Deres kjernekompetanse innen energi, miljø, teknikk og VVS vil trolig spille en avgjørende rolle i fremtidens samfunn og det er derfor de satser videre på disse områdene, og leder an utviklingen og skaper unike suksesshistorier for sine oppdragsgivere. De mener videre at deres hensikt og rolle i samfunnet er å være med på å definere morgendagens bygg. Bygg som gir rom for menneskelig utvikling, som ivaretar og forbedrer livskvaliteten, og som representerer fremtidens boliger, arbeidsplasser og institusjoner.

ELECTRONOVA

Electronova har en visjon om å være markedsledende innenfor elektroteknisk rådgiving og prosjektering av samferdselsanlegg, samt større kontor og forretningsbygg. Deres rådgivende ingeniører innen elektroteknikk med fokus på samferdsel, næringsbygg/industri og IT-baserte styringssystemer

 

Electronova skiller seg ut med å være en ansatteeid bedrift med flat struktur. Ansatte eier 86 % av selskapet og alle nyansatte, om de ønsker det, har rett til å være medeiere. Deres selskap bidrar til spisskompetanse og utvikling og ser at de får strålende resultater ved å la sine ansatte jobbe med hvert prosjekt etter den tilnærmingen de ønsker for å finne en solid og kreativ løsning.

 

Kontakt vår ekspert innen rådgivende engineering

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke