Digital markedsfører Webdesign Sosiale medier SEO Instagram Digitale medier Content Management B2C B2B Digital Markedsføring Google Analytics Google Adwords Innholdsproduksjon Markedsføring Facebook Business CMS Salg / Markedsføring

Stillingen Digital Markedsfører er en del av et prosjekt med foreløpig varighet til januar 2025. Det er fort mulig vi forlenger dette prosjektet, men den praten tar vi med deg.

Samarbeidet med vår eksterne markedspartner ble avsluttet våren 2024. Vi jobber derfor med å kartlegge vårt behov og våre digitale tjenester. Det er her du kommer inn. Du er en person som har erfaring med ulike aspekter innen digital markedsføring, og er komfortabel med å ta en aktiv rolle i disse prosessene. Du vil få muligheten til å gjøre endringer og justeringer som du anser som nyttige, og vi ønsker oss gjerne at du kan skape en strategi for veien videre. Du vil ha sparringspartnere i både ledelsen og fagområdene, men vi trenger at du er den som vet best. Vi er jo rekrutterere, og du blir vår markeds-guru.

Oppgavene i denne rollen vil i første omgang dreie seg om analyse og generering av leads via blant annet nettsiden vår. Vi ønsker at du kan bistå oss på analyse og SEO-arbeid som gjør oss enda mer synlige. Google Analytics, Google Ads, Meta Business og HubSpot er noen av verktøyene vi benytter oss av.
Om kreative avbrekk er en motivasjonsfaktor, har vi flere avdelinger som gjerne ønsker bistand med å skape innhold til ulike flater.

Som rekrutteringsbyrå ønsker vi å være tilgjengelige for våre kunder og kandidater. Det er her du kommer inn med din ekspertise på synlighet, markedsføring og analyse. Vi tar gjerne samtalen med deg for å høre hva du kan bidra med for å styrke vår synlighet og tilgjengelighet.

 

Høres dette ut som stillingen for deg? Send oss en søknad! Vi gjør det enkelt og ber at du kun sender oss CV i første omgang. 
OBS! Søknader blir behandlet etter 30.7 grunnet ferieavvikling.

 

Vi ønsker ikke å komme i kontakt med eksterne markedsføringsbyråer i denne omgang, men med mennesker som ønsker å jobbe i Toptemp med oss Toptempere.

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!