Prosjektingeniør Fagskole Teknisk Fagskole Service Anlegg Fagbrev Installasjon Feilsøking Dataelektroniker Telecom Leverandører Servicetekniker Sikkerhetsanlegg Innbruddsalarm Automatisk innbruddsalarm Adgangskontroll Lenel Milestone Ccure Avigilon Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Elektro / VVS / Energi og Miljø Kameraovervåkning Overvåkning Alarm Automatisk adgangskontroll ITV Vanderbilt SPC SSM

Vi søker noen som kan tråkke rett inn i arbeidsmiljøet her hos avdeling Teknikk i Avarn Security Drammen. Her vil du få muligheten til å jobbe med alt fra service, design og videoanalyse til planlegging og gjennomføring av prosjekter. Vi kan by på frihet under ansvar og en hverdag du kan legge opp og styre selv, side om side med selskapets rammer for stillingen. Det er kanskje litt innlysende at vi tar sikkerhet på alvor, men vi liker å si det likevel.

Vår jobb er å legge til rette for at du skal få utført arbeidet ditt på en ukomplisert og god måte. Vi er stolte av å være en arbeidsplass der folk blir lenge og som investerer i alle sine ansatte. Dette gjør vi gjennom å tilby produktkurs og sertifiseringer, og vi vil gjerne bidra til å gjøre deg til spesialist på ditt foretrukne felt. Hos oss er det rett og slett rom for å være den man er, og med trygge rammer og tydelige arbeidsbeskrivelser skal dette være en lett plass å komme inn som ny ansatt!

 

Når det kommer til deg og dine kvalifikasjoner er vi mest opptatt av å finne deg som passer inn, og som har erfaring med eller interesse for faget. Er det slik at du ikke har formell utdanning, kan vi legge til rette for at du kan ta fagbrevet hos oss. Vi satser på flinke folk, og mange hos oss har for eksempel fått sin start som lærlinger og har funnet sine felt gjennom god opplæring samt kursing og sertifiseringer.

Her er mulighetene mange for de som vil!

 

Men hva er arbeidsoppgavene?

Hos oss er mulighetene mange fordi vi har varierte oppgaver og en intern struktur som legger opp til at du skal få jobbe med det du liker! Noe av det du kan få prøve deg på hos oss er:

  • Installasjon, konfigurering og feilsøking av sikkerhetsanlegg (AIA, AAK, ITV)
  • Designe, planlegge, programmere og dokumentere sikkerhetssystemer
  • Oppfølging og rådgivning av kunder på valg av sikkerhetsløsninger

 

Vi liker ikke å sette folk i bås, men tenker det kan være fint om du svarer ut en del av punktene under. Rett og slett fordi vi tror du vil trives best med oppgavene, om du kjenner at du matcher beskrivelsene og kvalifikasjonene.

  • Fagbrev innen elektro, elektronikk eller telekom
  • Relevant erfaring som systemtekniker, servicetekniker, videotekniker, montør, serviceingeniør eller liknende kan kompensere for manglende fagbrev
  • Relevant erfaring innen alarm, adgangskontroll og kameraovervåkning
  • Tilfredsstillende vandel og ordnet personlig økonomi
  • Gode muntlige og skriftlige formuleringsevner i både norsk og engelsk
  • Førerkort kl. B

Det vi liker med deg er at du er til å stole på. Som oss tar du jobben på alvor og vet hvor viktig det er å være nøyaktig. Du er hyggelig med de rundt deg og deler gjerne av kunnskapen du sitter på.

 

Vi er en skikkelig sammensveiset gjeng, som liker å finne på artige sprell sammen. Hytteturer, hengekøyeturer, julebord og sommergrill er noe av det vi kan vise til av aktiviteter. Vi har også firmahytte, spillrom og kantine.

Men det viktigste er kanskje at vi har plass til flere meninger, tanker og innspill. Med enda flere med på laget kan vi få til enda mer, og kanskje le dobbelt så mye. For vi liker å ha det gøy på jobb!

 

Mer om Avarn Security kan du lese på nettsidene våre, men vi har lyst til å legge til at vi er en del av et norskeid selskap i god driv. Det er kanskje en litt for godt bevart hemmelighet, men arbeidsmiljøet i Avarn Security Teknikk er noe helt for seg selv og vi håper du er nysgjerrig nok til å ønske mer innsikt i hvem vi er. Vi opererer over hele landet, så uavhengig av om du er plassert i nord, sør, øst eller vest er det rom for deg hos oss.

 

Vi gjør det enkelt og avslutter med at du ikke trenger å sende omstendelige søknadsbrev for å melde interesse for stillingen. Trykk bare "søk her" og legg inn din CV, så tar vi oss av resten! 

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!