Supportmedarbeider IT Windows 10 Windows 7 Active Directory 2. linje support 1. linje support ITIL Brukerstøtte Microsoft Office 365 Microsoft Azure Exchange Cisco IKT-Servicefag SCCM IKT-Driftsfag Deployment

For å lykkes med våre andre IT-prosjekter ønsker vi å hente inn en midlertidig ressurs på vår 1.linje support. Vi ser for oss at etter hvert som du øker i kunnskap og blir trygg i våre verktøy, at du kan bevege deg over til 2.linje.
I første omgang vil vi starte med 12 måneders periode på oppdraget, men om prosjektene tar mer tid vil vi se det nødvendig å ha deg med på laget lenger – den praten tar vi sammen.

Oppgavene på Servicedesk er å besvare henvendelser inn fra våre kollegaer ute i butikk. Henvendelsene kommer via telefon og tickets, og antall henvendelser kan variere fra dag til dag.

Vi har en rekke egne systemer vi ønsker du skal lære, og en del av oppgavene våre gjør du i Microsoft-sfæren. For å trives i rollen er det viktig du har god systemforståelse i grunn. Om du har erfaring med brukerhåndtering i Azure AD ligger du veldig godt an!

Det å trives med support er viktig. Du vil være brukernes kontaktpunkt på telefon og e-post, at du synes det er gøy å jobbe med disse verktøyene vil vektlegges. I denne rollen går all kommunikasjon skriftlig og muntlig på norsk.

Opplæringsløpet tilpasser vi, og du vil ha gode kollegaer rundt deg til medlytt, sparring og hjelp underveis.
Servicedesken håndterer flere oppgaver under support, og andre oppgaver som å tanke PCer eller reise ut på oppdrag, som 2. og 3.linje gjør. Vi ser for oss at etter hvert som du øker i kunnskap og blir trygg i våre verktøy, at du kan bevege deg over til flere oppgaver på 2.linje.

På servicedesken jobber en god miks av kvinner og menn, med alder fra 27 til 50 år. Du vil ha kollegaer som sparrer og diskuterer caser, med godt humør og som gjerne tar en kaffeprat. Hos Sport 1 har vi en rekke goder vi gir våre ansatte, som flott treningsrom, fysioterapi og gode personalrabatter.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med rekrutterer Bitten på e-post bitten.ektvedt@toptemp.no.

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!