Rekrutteringsrådgiver Administrasjon / Kontor / Personal Salg / Markedsføring Human Resource Management HR-assistent Bemanning og Rekruttering HR medarbeider Bemanningsagent Researcher Ressurskoordinator Bemanningsplanlegger Bemanningskonsulent HR-Konsulent

Det skjer nemlig masse spennende innen energimarkedet, og i Toptemp Energy søker vi flere kollegaer med på laget. For vi er, ubeskjedent nok, allerede eksperter på å finne og tiltrekke den beste kompetansen innen elektro, mekanisk og automasjon. Og nå skal vi bli enda større og enda bedre. Derfor søker vi deg som ønsker å matche elektrikere, mekanikere, prosjektledere, ingeniører eller funksjonærer med sine drømmejobber.


Hva går jobben ut på?

Som Recruitment & Staffing Consultant hos oss vil du få jobbe med rekruttering, personalansvar og lede prosjekter innen bemanning. Rent spesifikt går jobben din ut på å finne, intervjue og kvalitetssikre kandidater, holde i onboarding- og offboardingsprosesser, ha ansvar for rekrutteringen til større og mindre prosjekter hos våre kunder, personaloppfølging, kundeoppfølging, koordinering og logistikk. *phew*. Vi kan garantere varierte dager, for hos oss er ingen dager like. 

Du vil få mye frihet under ansvar og helt reelle muligheter for utvikling. Med det mener vi at du side om side med rammene for stillingen vil du få styre hverdagen selv og utforske de løsningene du mener er de beste. I tillegg til å fasilitere en drømme-match mellom kandidat og prosjekt, vil du få inngående kunnskap om fag, prosess og teknologi. Hvis du liker en travel hverdag hvor du jo jobber mot å skape gode resultater er dette jobben for deg. 

Vi er en sammensveiset gjeng som elsker å ha det gøy og gleder oss til å ha deg med på laget. Vi kan vise til morsomme after-works, årlig kick-off, sommerfester, julelunsjer, ping-pong-turneringer, gamingkvelder og fellestreninger for de som føler seg up for the challenge.

Hvem er du?

Vi søker nemlig deg som ikke følger strømmen, men som tør å utforske ukjent farvann. Du er fremoverlent og evner å ha oversikt over kandidater og prosess. Uten å være et digitalt geni eller SoMe ekspert, ønsker vi at du bistår i å holde oss synlige på relevante rekrutteringsplattformer og ser muligheter i teknologiske løsninger. Om du også engasjeres av folk, samt er nysgjerrig på løsninger og kanskje har et lite glimt i øyet! Vi ser gjerne at du har relevant utdanning innen administrasjon eller HR, men om du har jobbet med rekruttering og bemanning blir vi ekstra imponert. 

Vi kontakter potensielle kollegaer fortløpende, så ikke nøl med å søke. 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!