Prosjektleder Elektro / VVS / Energi og Miljø Salg / Markedsføring Prosjektkoordinator

 Som den energiske, innovative og positive personen du er så ønsker du å jobbe i en vinnerkultur.

Du er helt klart vant med kundekontakt, og forstår viktigheten av kombinasjonen; god service og strukturert arbeid. For vi vet begge at det hadde blitt trøblete om du ikke hadde jobbet systematisk og hatt et øye for detaljer som prosjektleder i denne bransjen.

I våre øyne har du bransjeerfaring fra før, så oppgavene vil nok ikke virke så overraskende:

  • Aktivt innsalg av utstillingsløsninger til stands og events til selskapets målgruppe
  • Ha dialog med arrangør og utstillere i forkant av messer for å øke leveransen av avdelingens tjenester
  • Pleie av eksisterende kunder, relasjon- og nettverksbygging med nye, samt salgs- og budsjettansvar
  • Prosjektledelse og koordinering av produkter, informasjon, dokumentasjon og underleverandører
  • Klargjøre og kvalitetssikre før fakturering
  • Sikre fremgang, støtte og leveranse på aktuelle prosjekter

Som prosjektleder med salgs -og budsjettansvar i forretningsområdet Expo Solutions er du en viktig pådriver og bidragsyter for fremdrift både for egne og dine kollegaer sine prosjekter. Tilstedeværelse under opprigg av enkelte arrangementer forstår du er et must i denne rollen, for du vet du er best når du er hands on! Du er en knallgod lagspiller, men utretter også mye på egen hånd. Ordtaket "best når det gjelder" syns du passer deg bra, for tidspress - det er null problem for deg. 

For at overgangen ikke skal bli for brå ser vi for oss at dette er noe du har erfaring med; enten fra bransjen (messe/event), prosjektledelse, koordinering, innkjøp eller salg. Du forstår også at pengene ikke kommer av seg selv og det er derfor viktig å ha et kommersielt perspektiv på arbeidet du legger ned. For å kunne lage de beste løsningene for prosjektene du jobber med trenger vi at du er teknisk anlagt, og har en viss håndverksmessig forståelse. Du mestrer eller forstår de skandinaviske språkene, og er komfortabel med å dra frem engelsken når det trengs.
Har du erfaring med innkjøp ifm konferanser/messe/events innenfor fiskeri eller byggebransjen er vi svært interessert i å høre fra deg.

Som en del av Compass Fairs vil du få mye tillit og ansvar, i tillegg til konkurransedyktige betingelser og tilhørighet i en ambisiøs og positiv familie nummer 2.

Vi ser frem til å høre fra deg og vil kontakte aktuelle søkere fortløpende!