Forsikringsrådgiver Administrasjon / Kontor / Personal Bank / Finans / Forsikring Kundeservice Saksbehandler Forsikringsrådgiver privat Forsikring

I Forsikringsavdelingen bistår vi boligselskapene som forvaltes av OBOS-konsernet med valg av forsikringsdekning, registrering og oppfølging av forsikringsskader, og skadeforebyggende arbeid. Nå har vi en ledig plass på teamet!

Som forsikringskonsulent i OBOS vil du ha en viktig rolle når det gjelder å gi råd og veilede styremedlemmer og beboere som har spørsmål om boligselskapets forsikring eller som søker bistand i forbindelse med en skade. Du vil samarbeide nært med kolleger i avdelingen og skadebehandlere i de forsikringsselskapene vi har samarbeidsavtaler med. Sammen skaper vi gode opplevelser for kundene våre!

 Arbeidsoppgaver

  • Oppfølging og registrering av forsikringssaker 
  • Håndtere henvendelser på epost og telefon
  • Koordinering av skadeutbedring og tilrettelegging for oppgjør
  • Hyppig kontakt med kunder og samarbeidende forsikringsselskaper
  • Være en rådgiver for styret og beboerne i boligselskapene vi forvalter

 Kvalifikasjoner

  • Relevant erfaring fra kundebehandling eller forsikring
  • God forståelse for IT-systemer, deriblant Office
  • God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne

For at du skal trives og lykkes som forsikringskonsulent hos oss må du like å jobbe selvstendig, strukturert og nøyaktig, samtidig som du bidrar inn i teamet med høyt tempo og positiv lagånd. Du kommuniserer på en klar og tydelig måte og er ikke fremmed for endringer, samtidig som du forholder deg til rammene og rutinene som er satt. Viktigst av alt er at du hver dag ønsker å yte god kundeservice og finne gode løsninger for våre kunder.


Obos kan tilby et inspirerende og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. Interessante og utviklende arbeidsoppgaver med rom for nytenking gjør det gøy å gå på jobb.

Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her. I tillegg er vi opptatt av å skape en inkluderende kultur, både innad og utad, hvor alle skal føle seg velkommen og kunne være seg selv.
Hos oss får du en jobb med mening!

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i OBOS? Lytt til podkasten "Work in..." https://nye.obos.no/dette-er-obos/jobb-i-obos/work-in-podcast/

 

Dette er et vikariat med ønsket oppstart 1.november.

Om stillingen og selskapet høres spennende ut oppfordrer vi deg å søke omgående.
Vi vil kontakte aktuelle søkere fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!