Bartender Restaurant / Hotell

VI BYGGER NÅ OPP BARTENDER TEAMET HOS OSS I TOPTEMP FOR HØST OG VINTER 2023! BLI MED I VÅRT FANTASTISKE TEAM OG HA EN FLEKSIBEL DELTIDSJOBB PÅ SPENNENDE ARRANGEMENTER!

I forbindelse med mange spennende og kule arrangementer bygger vi nå opp Toptemps bartender-team for høsten 2023.

Kanskje trenger du en ekstra jobb ved siden av studier og har lyst å jobbe kveld og helger? Eller ser du kanskje ser etter en jobb du kan kombinere med din vanlige jobb på en fleksibel måte? Sammen med oss får du muligheten å jobbe fleksibelt når det passer deg.

Vi hjelper deg å få en bredere kunnskap: Oppdragene er spennende og varierende, det kan være alt fra å jobbe som bartender på hotellbankett og konferanse til å jobbe på konserter. Samtidig jobber du i et sosialt miljø og får møte masse nye mennesker og bygge et nettverk i bransjen.  Lokasjon av oppdragene kan variere fra alt mellom Oslo sentrum - til ut på Oslo lufthavn - der de største hotellene ligger. 

Tidligere erfaring fra bar er en selvfølge, og vi ser etter energiske, positive og glade personer som liker å jobbe i team under høyt tempo og hektisk miljø, og selvfølgelig en som liker å gi det lille ekstra! Det er stor fordel om du har førerkort og tilgang til bil, da bartender-jobben innebærer sene kvelder på jobb. 

 

Registrer din CV idag så kontakter vi deg! Vi ser frem til å høre fra deg!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!