Supportmedarbeider IT Teknisk kundekonsulent Active Directory 2. linje support 1. linje support Microsoft Office 365

Ønsker du deg en jobb i en spennende og dagsaktuell bransje? Da har vi en attraktiv mulighet for deg! For vår kunde StrongPoint AS søker vi nå en serviceinnstilt og teknisk anlagt supportmedarbeider. StrongPoint er leverandør av avanserte IT-løsninger, og ser nå etter en person som kan styrke deres supportavdeling ytterligere.

Hvem er det vi ser etter?

Vi er ute etter deg som har sterk IT-forståelse og som har interesse for teknisk språk, og/eller du som kan vise til relevant erfaring fra 1.- og 2. linje support. Du har gjerne fagbrev i IKT servicefag, men det viktigste for oss er at du har forståelse for fagspråket, og innehar et brennende ønske om å videreutvikle din tekniske kompetanse.

Som person er du selvgående, proaktiv og imøtekommende. I rollen vil du møte varierte utfordringer hvor kunden er avhengig av din hjelp for å få flyt i sin arbeidshverdag - dette passer deg perfekt, for du er både allsidig, løsningsorientert og teknisk kyndig. Kunden er din beste venn, og du er kjent for din kvalitetsbevisste tilnærming til både kundebehandling og arbeidsmetodikk.

Arbeidsoppgaver

  • Ta imot henvendelser fra kunder på telefon/e-post
  • Fjernstyre kundenes system for feilsøking
  • Veilede kunden til å løse problemet selv

Oppstart fra så snart som mulig  og varigheten på vikariatet vil i første omgang være 3 måneder. Avhengig av hvem du er kombinert med StrongPoint sitt videre behov, kan det imidlertid være muligheter på lenger sikt. Her gjelder det med andre ord å vise at du er den perfekte match for både stillingen, bedriftens kunder og bedriften selv!

Er du klar for å ta steget videre inn i den tekniske verdenen? Da gleder vi oss til å høre fra deg!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!