Kundeservicemedarbeider Administrasjon / Kontor / Personal Kundeservice Callsenter Kundekonsulent Butikk og Næring Support Supportmedarbeider Teknisk kundekonsulent Servicekonsulent Kundebetjening

På vegne av vår kunde søker vi nå en entusiastisk og serviceinnstilt svensktalende kundeservicemedarbeider. Kunden er lokalisert i Tønsberg og er en ledende aktør innen sitt felt. Som en del av kundeserviceteamet vil du få muligheten til å bidra til enestående kundeopplevelser og være ansiktet utad for selskapet.

Som kundeservicemedarbeider vil du være en viktig brikke i å opprettholde god kommunikasjon og relasjon med kundene.

Dine hovedoppgaver vil inkludere:
- Besvare henvendelser fra kunder over telefon.
- Yte profesjonell og vennlig kundeservice gjennom informasjonsutveksling, problemløsning og besvarelse av diverse spørsmål. 
- Registrere og oppdatere kundedata i systemet.
- Bidra til kontinuerlig forbedring av kundeserviceprosessene.

 

Vi ser etter deg som har følgende egenskaper og kvalifikasjoner:
- Er serviceinnstilt og har en positiv utstråling
- Er strukturert, effektiv og selvgående
- Flytende i svensk, både muntlig og skriftlig.
- Gjerne erfaring fra kundeservice eller tilsvarende.
- Grunnleggende datakunnskaper og systemforståelse.
- Plettfri vandel er påkrevd.
 

Du vil bli en del av et profesjonelt og støttende team i et anerkjent selskap. Arbeidstiden er mandag-fredag fra kl. 08.00-16.00.

 

Dette er et sykdomsvikariat med varighet ut året, men med muligheter for forlengelse. Oppstart er ønsket så snart som mulig.

 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over? Da gleder vi oss til å høre fra deg! Last opp søknad og CV i dag. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!