Elektro / VVS / Energi og Miljø Telecom Site Aquisition Specialist

Vår kunde bygger Norges råeste mobilnett, og leter etter deg som vil være med og skape din del av historien! De skal både oppgradere og bygge nytt, over hele landet. Jobben er stor, og de trenger flere folk. Her kommer du inn i et miljø med korte beslutningsveier, god kaffe og erfarne kolleger.

Lokasjon: Sandnes, Vest


Som Site Acquisition Specialist vil du få ansvar for
å finne riktig lokasjon og plassering av basestasjoner og radiomaster.
Som vår Site Acquisition Specialist blir du en viktig del av Property-teamet - som har ansvar for å inngå og forvalte kontrakter for leie av eiendom, og utarbeide tekniske underlag slik at vi får utstyret på plass.

I tillegg til å identifisere lokasjoner for våre basestasjoner er Site Acquisition Specialist også ansvarlig for å fremforhandle gode leiekontrakter og avtaler for stasjonene.

Oppgaver:

• Utvikle relasjoner med eksisterende og nye gårdeiere, eiendomsbesittere og grunneiere
• Utarbeide prospekter og annet materiell for visualisering av installasjonen i dialogen med disse
• Følge opp eksisterende leieavtaler, reforhandle avtaler og inngå nye
• Befaring på nye lokasjoner, se muligheter og finne gode løsninger som passer godt inn på bygg/eiendom
• Rapportere fremdrift i arbeidet, herunder oppdatering og videreutvikling av interne støttesystemer


For å lykkes i stillingen bør du ha god innsikt i og erfaring med forhandling av avtaler.
Sammen med god teknisk forståelse og noe byggeteknisk kompetanse og evnen til å være svært løsningsorientert, vil du ha et solid fundament for gode resultater. En serviceinnstilt relasjonsbygger som liker å bli kjent med nye mennesker og områder vil trives svært godt i denne stillingen. Da samarbeidspartnere er lokalisert i hele Norge vil du måtte beherske både norsk og engelsk svært godt, skriftlig og muntlig. Stillingen vil derfor medføre noe reisevirksomhet. I tillegg tror vi at du har en egen evne til å være løsningsorientert. Du er glad i struktur og god og grundig dokumentasjon, og jobber både nøyaktig og med høy kvalitet. Vi vil gi deg både de tekniske løsningene og utviklingen du trenger.

 

Vår Kunde  er et stort norsk telekommunikasjonsselskap som har vunnet flere priser for sin utmerkede kundeservice.
De vokser i et raskt tempo, og trenger nå deg som kjenner deg igjen i beskrivelsen over.
De tilbyr spennende prosjekter, et godt kreativt og dynamisk miljø, dedikerte kolleger og en sjanse til å bli med i en bedrift som har blikket rettet mot fremtidig teknologisk utvikling.

 
Høres dette ut som rette jobben for deg ?

Ikke nøl med å sende oss din søknad
Vi intervjuer forløpende.

Vi ser frem til å bli bedre kjent med deg

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!