Kjøkkensjef Restaurant / Hotell A la Carte Sous chef Kokk Assisterende Kjøkkensjef Chef de Partie Fine dining Catering

Har du en lidenskap for å skape uforglemmelige kulinariske opplevelser? Er du en dyktig leder som kan ta kjøkkenet til nye høyder? Da kan du være den vi leter etter! Sentralt plassert på Hasle finner du Vinslottet som huser Hasle Linie Gastropub. På kort tid har restauranten blitt en av de mest populære møtestedene og er en godt likt nabolagsrestaurant. Med 270 sitteplasser inne og over 200 ute er dette det perfekte møtestedet for små og store anledninger. Her føler man at den gode atmosfæren er på plass året rundt! I tillegg til restauranten, rundt den sentrerte baren, finnes forskjellige avledninger som inkluderer bl.a. aktiviteter som shuffleboard og modern darts by Oche. Restauranten har også chambree séparée som gjør at mulighetene er store og gjestene finner seg til rette, uavhengig av om de besøker stedet med hele familien, jobbgjengen eller før en rolig kopp kaffe alene mot solveggen.

Smak på suksess - er du kjøkkensjefen vi ser etter? En dedikert og entusiastisk person som har erfaring med å lede kjøkken på større restauranter? Sammen med restaurantens dynamiske lederteam, bestående av restaurantsjef, barsjef og daglig leder, blir du den uunnværlige drivkraften som sørger for at alt fungerer sømløst, og at gjestene får enestående matopplevelser. 

Vi ser etter deg som brenner for å ta initiativ og sette i gang spennende aktiviteter og prosjekter. Din positive energi skal bidra til å skape et fantastisk arbeidsmiljø, der ansatte trives og kan yte sitt beste, med deg som leder på kjøkkenet til Hasle Linie Gatropub. 

Kvalifikasjoner:

 • Minimum 3-4 års erfaring som kjøkkensjef, gjerne med en variert bakgrunn fra ulike kjøkken.
 • Behersker et skandinavisk språk flytende.
 • Du er en ambisiøs og dreven person med høy arbeidskapasitet
 • Strukturert planlegging er en naturlig del av din arbeidsstil.

Hva vil dine ansvarsområder være?

 • Du får ansvaret for et dedikert team, hvor du rekrutterer, trener og utvikler talentfulle medarbeidere.
 • Du har det overordnede ansvaret for kjøkkenets daglige drift, inkludert IK-mat, renhold og sikkerhet
 • Lovforskrifter blir selvfølgelig fulgt nøye
 • Sammen med vårt lederteam vil du ha ansvar for kjøkkenets økonomi og kalkuleringer. 
 • Ved å skape en optimal arbeidsflyt og sikre levering av førsteklasses kvalitet til enhver tid, skal du bidra til utvikling av våre unike menyer som overgår våre gjesters forventninger

Viktigst av alt: Du blir en inspirerende rollemodell og en drivkraft for restaurantens dedikerte medarbeidere, og sammen skaper dere kulinariske mesterverk som blir snakket om!

Hva kan du forvente?

 • Meget gode støttefunksjoner innen drift, HR, kjøkken og økonomi
 • Gode betingelser som gjør deg motivert 
 • Muligheter til å være en kreativ leder som tar bedriften i nye retninger
 • Du blir en del av en restaurantgruppe som aktivt jobber med å forbedre medarbeideropplevelsen, blant annet gjennom Great Place To Work
 • Fordeler og tilbud på blant annet SATS og Helse i sentrum.

Er du klar for å bli Hasle Linie Gastropubs nye Kjøkkensjef og lede restauranten mot en fremtid full av smaksopplevelser? Send oss din søknad i dag og bli en del av et fantastisk team!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!