Mekaniker Transport / Logistikk / Lager Olje og Gass Industri Traverskran G4 G11 Truckførerkort

For våre kunder lokalt i Rogaland, søker vi nå mekanikere til spennende stillinger! Vi søker deg med bakgrunn som mekaniker!

Arbeidsoppgavene vil være omfattende og varierte, men viktigst av alt er at du liker å skru! Å bli skitten på hendene av oljesøl og overhaling av motorer/komponenter og demontering og montering av utstyr kan du alt om.

Du er en person som trives med fysisk arbeid og ser stor glede i å gi nytt liv til forskjellig type utstyr.

Du har sans for å løse tekniske utfordringer!

Har du fagbrev som mekaniker eller noen år med erfaring innenfor mekanisk? Da har vi muligheter til deg! Våre kunder etterspør mekanikere som ønsker en hverdag preget av stabilitet og mulighet til utvikling for deg som ønsker det. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som både er nyutdannet og deg som har litt erfaring fra før. Du ser etter en stabil arbeidsplass hvor du kan få gode utviklingsmuligheter og samtidig få gode kollegaer.

Kvalifikasjon:

  • Fagbrev innen teknisk disiplin. Relevant erfaring kan veie opp for dette.
  • Erfaring fra verksted
  • Fordel med erfaring på kran og truck, samt kurs i G4 og T4.

Nb! Dette er populære stillinger, så hiv deg raskt over søknaden om du ønsker å melde din interesse. Vi ansetter fortløpende!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!