Elektriker Elektro / VVS / Energi og Miljø

*Advarsel: Kan forårsake gnister av entusiasme. Vernebriller er ikke påkrevd under søknadsprosessen.* Vi søker en strålende elektriker som ønsker å skinne på spennende prosjekt i vakre Bergen!

Vår kunde  er en veletablert aktør i bransjen med en dokumentert historie med fremragende elektriske løsninger. Selskapet har over flere generasjoner bygget opp unik kompetanse og erfaring innenfor roterende elektromekanisk utstyr, noe som gjør at de i dag er verdensledende innenfor flere av sine fagfelt.  

Arbeidsoppgaver omhandler service på  landbasert industri til maritime kunder i bergenområdet.

 

Ønsket bakgrunn og kompetanse:

*Fagbrev som elektriker gruppe L eller maritim elektriker

*Du bør ha noe praktisk erfaring og en god forståelse av elektrikerfaget.

*Selvstendighet: Du bør kunne jobbe selvstendig, ta viktige beslutninger og utføre elektrisk magi alene. 

*Pålitelighet: Punktlighet verdsettes høyt. Vår ideelle kandidat er noen som kan regnes med å møte opp når det trengs og har god flyt.

*Sted: Denne strålende muligheten befinner seg i den fantastiske byen Bergen.

* Flytende norsk, svensk eller dansk språk.

*Fokusert på sikkerhet og kvalitet

 

Det er rikelig med muligheter for langsiktig karrierevekst og personlig utvikling hos oss. Det vil være langsiktige muligheter for riktig person.

Vi intervjuer fortløpende, søk i dag! 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!