Rekrutteringsrådgiver Olje og Gass Human Resource Management HR-sjef Bemanning og Rekruttering HR medarbeider Bemanningsagent Ressurskoordinator Bemanningsplanlegger Bemanningskonsulent HR-Konsulent

Ønsker du en jobb hvor det å gjøre en forskjell ikke bare er en floskel, men realitet? Hvor du sammen med et fantastisk team kan bygge noe nytt og virkelig sette kursen? I en rolle der du får mulighet til å utvikle deg i takt med selskapet? Da har vi jobben for deg!

Det skjer nemlig masse spennende innen energimarkedet, og med storsatsningen Toptemp Energy skal vi og våre bemanningsskills ta mesteparten av æren. Neida. Joda.

For vi er, ubeskjedent nok, allerede eksperter på å finne og tiltrekke den beste kompetansen innen elektro, mekanisk og automasjon. Og nå skal vi bli enda større og enda bedre. Derfor får vi helt overtenning av tanken på å få jobbe med deg som har erfaring med å matche elektrikere, mekanikere, prosjektledere, ingeniører eller funksjonærer med sine drømmejobber.

 

Sammen blir vi rett og slett knitrende saker.

Som Senior Staffing & Recruitment Consultant hos oss vil du få jobbe med rekruttering, personalansvar og lede store prosjekter innen bemanning. Du vil få mye frihet under ansvar og helt reelle muligheter for utvikling. Med det mener vi at du side om side med rammene for stillingen vil du få styre hverdagen selv og utforske de løsningene du mener er de beste. I tillegg til å fasilitere en drømme-match mellom kandidat og prosjekt, vil du få inngående kunnskap om fag, prosess og teknologi.

Vi er en sammensveiset gjeng som elsker å ha det gøy og gleder oss til å ha deg med på laget. Vi kan vise til morsomme after-works, årlig kick-off med hele konsernet, sommerfester, julelunsjer, ping-pong-turneringer, gamingkvelder og fellestreninger for de som føler seg up for the challenge.

 

Føler du energien? Knall!

Vi søker nemlig deg som – ironisk nok – ikke følger strømmen, men som tør å utforske ukjent farvann. Deg som er fremoverlent og som evner å ha oversikt over kandidater og prosess. Uten å være verken et digitalt geni eller SoMe ekspert, ønsker vi at du bistår i å holde oss synlige på relevante rekrutteringsplattformer og ser muligheter i teknologiske løsninger.

Det er heller ikke til å stikke under en stol av vi lar oss begeistre av deg som blir engasjert av folk! Som er nysgjerrig på løsninger og kanskje har et lite glimt i øyet. Det skal også sies at det ikke så viktig for oss om du har svidd av noen kronasjer på en mer eller mindre relevant utdanning. Med erfaring fra energisektoren eller innen rekruttering og bemanning tenker vi at krona er fortjent.

SÅ! Ønsker du å være med å sette kursen? På en plass der samarbeid og sosialt samhold står i fokus? Send en søknad, så klinker vi med kaffekoppene når vi ses! Vi kontakter potensielle kollegaer fortløpende, så ikke nøl med å søke. 

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!