Servicetekniker Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Elektro / VVS / Energi og Miljø IT Support Kundeservice Teknisk kundekonsulent Servicemedarbeider Teknisk Fagskole Service Fagbrev DSB Førerkort Installasjon Dataelektroniker Patching Hardware reparasjon

På vegne av vår kunde søker vi etter serviceteknikere i Stavanger. Som servicetekniker er du kontaktpunkt onsite får kundene, og vil være bedriftens ansikt utad. En arbeidsdag vil bestå av varierte oppgaver som forebyggende servicetiltak, reparasjoner på utstyr, og håndtering av kritiske hendelser ute hos kunde. Vi søker deg som trives med praktisk arbeid, har relevant utdannelse/erfaring og liker å jobbe i team. Du trenger bare oppdatert CV for å søke denne spennende stillingen, så les videre!

I denne stillingen vil du bli en del av et team med dynamiske arbeidsdager og et miljø som ønsker nye ideer velkommen. Løsningene du vil jobbe med er utstyr og ulike digitale løsninger i dentalbransjen. Du vil bygge verdifull kompetanse i en bransje med lang fartstid og stabil fremtid.

Arbeidsoppgavene vil være knyttet til utstyr i dentalbransjen. Under dette vil du:
- Montere og installere nytt utstyr hos kunde
- Gjennomføre service og reparasjon på utstyr, både løpende og planlagte oppdrag
- Utføre årskontroller på medisinske apparater
- Være delaktig i planlegging og gjennomføring av ulike oppdrag for å opprettholde effektivitet og kvalitet på hvert oppdrag

Kvalifikasjoner for å jobbe som servicetekniker:
Vi ser etter deg med teknisk erfaring, gjerne med fagbrev eller som har gått teknisk fagskole. Om du har erfaring som servicetekniker eller serviceelektroniker er dette en flott bonus. Erfaring fra medisin eller dentalbransjens utstyr er en klar fordel. Du må være god på småelektronikk.
Som kollega ser du løsninger fremfor problemer, og har gode kommunikasjonsevner – både internt og eksternt.

- Relevant faglig bakgrunn
- God teknisk forståelse
- DSB godkjenning er et pluss
- Trives i kontakt med nye mennesker
- Førerkort til bil
- God erfaring med kundeservice/kundebehandling
- Gode kommunikasjonsevner i norsk, muntlig og skriftlig


Vi intervjuer fortløpende til denne stillingen, og anbefaler deg som er interessert å søke snarlig.
Merk at stillingen er fast ansettelse hos en av våre kunder i Stavanger, og ikke ansettelse i Toptemp.

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!