Rådgiver Administrasjon / Kontor / Personal

ROSA opererer den nasjonale hjelpetelefonen mot menneskehandel og bistår voksne menneskehandelsutsatte av alle kjønn og utnyttelsesformer. ROSA er et landsdekkende, døgnåpent tilbud som bl.a. tilbyr trygge oppholdssteder, juridisk rådgiving, helsetjenester, utdanningstilbud og aktiviteter. Vi leter etter en rådgiver som ønsker å bidra med viktig og meningsfylt arbeid, og jobbe med mennesker som er utnyttet til menneskehandel.

 ROSA har tre ansatte og betjener hjelpetelefonen, driver informasjonsarbeid, koordinerer og bistår menneskehandelsutsatte over hele landet. Tiltaket driftes av Krisesentersekretariatet, som er en interesseorganisasjon for krisesentre i Norge, på mandat fra Justis- og beredskapsdepartementet.
Det er svært varierte arbeidsoppgaver i ROSA, og vi ser derfor etter en person som er allsidig, kreativ og som trives i en hektisk arbeidshverdag.

Sentrale arbeidsoppgaver knyttet til stillingen vil være:

 • Samtaler og oppfølging av personer som blir henvist til ROSA

 • Samarbeide nært med krisesentre og samarbeidspartnere i oppfølging av ofre for menneskehandel

 • Betjene den nasjonale hjelpetelefonen

 • Holde foredrag og bistå i gjennomføring av seminarer og andre arrangementer

 • Ha ansvar for sosiale medier

 • Andre arbeidsoppgaver kan tilfalle stillingen


Hvem er du?
Vi ser for oss at du har noe relevant arbeidserfaring og minimum høyskoleutdanning, men det viktigste er at du er personlig egnet for rollen. Du er empatisk, løsningsorientert og søker samarbeid samtidig som du trives med å jobbe selvstendig. Det er ønskelig at du har kunnskap om sosiale medier, da vi ønsker å synligjøre oss i større grad på digitale plattformer. Dette vil være ditt ansvar.
Norsk og engelsk håndterer du godt, både skriftlig og muntlig. Flerkulturell og sosialfaglig bakgrunn, samt språkkompetanse utover norsk og engelsk vil være en fordel. Noe reisevirksomhet må påberegnes for denne rollen.

Vi kan tilby en spennende og meningsfull arbeidshverdag med engasjerte kolleger innenfor et utfordrende fagfelt. 
Vi holder til i trivelige lokaler sentralt i Oslo sentrum i nærheten av Jernbanetorget.

Du vil også få:

 • Tariffregulert lønn og arbeidsplass 

 • Medlemskap i KLP

 • Fleksitidordning og gode feriebetingelser

 • Bedriftshelsetjeneste

 • Tilgang til treningsrom og en time trening i uken

 

Høres dette spennende ut? Vi gleder oss til å høre fra deg! 

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!