Supportmedarbeider Salg / Markedsføring IT WordPress Content Management EpiServer CMS Support Optimizely Webdesign Sosiale medier SEO Instagram Digitale medier Copy Writing Adobe Photoshop Adobe InDesign Grafisk design Google Analytics Google Adwords Facebook Business E-postmarkedsføring

Vår kunde med kontorer i Oslo søker flere kollegaer til deres team for digital support. Teamet er ansvarlig for å oppdatere informasjon som bilder og kampanjer på flere digitale kanaler som nettsider og apper.

Hvem er du?
Du er en nysgjerrig og kunnskapssøkende person som er klar for å lære mer. Kanskje har du erfaring fra bransjen, er nyutdannet eller har litt igjen på studiene? Uansett vil erfaring fra WordPress, EPiServer eller andre CMS være en fordel.
Om du har benyttet bilderedigeringsverktøy som Adobe er dette også et pluss.

Det er et krav at du har svært god skriftlig og muntlig formidlingsevne på både norsk og engelsk.


Stillingen vil ha perioder som er mer hektiske, så det er viktig at du har is i magen og god struktur i oppgavene. Teamet har ulik kompetanse og erfaring, de er engasjerte og sparrer gjerne over ulike problemstillinger. Det er viktig at du er sosial og komfortabel med å bidra – samt tørr å benytte ressurspersonene rundt deg der du er utrygg.


Eksempler på arbeidsoppgaver i denne rollen:
- Følge opp supporthenvendelser tilknyttet oppdatering av innhold
- Løse oppdrag i samarbeid med andre avdelinger
- Bistå i testing av ny funksjonalitet på nettside, app eller annet
- Publisere tilbud og produkter på digitale kanaler
- Vedlikehold og ajourføring av innholdHva kan vi tilby?
Her vil du møte et faglig miljø med en fantastisk mulighet for utvikling. Teamet holder til i flotte kontorer i sentrum av Oslo. Gjengen du vil jobbe med er veldig hyggelige, sosiale og engasjerte, så om et godt arbeidsmiljø er viktig for deg, har du kommet til riktig sted.
Du vil få en hverdag i en bedrift hvor digitalisering har høyt fokus. Stilingen gir deg også innsyn og erfaring fra prosesser tilknyttet utvikling, forvaltning og drift av ulike digitale løsninger.


Det er planlagt oppstart høsten 2023. Intervjuer blir holdt fortløpende. Så er dette noe for deg? Send oss en søknad!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!