Regnskapsfører Økonomi / Regnskap / Lønn Regnskapsmedarbeider

Er du klar for å bli en del av noe stort? Er du den regnskapshelten vi søker?

Power International AS er på jakt etter en erfaren regnskapsfører (eller som vi liker å kalle - en tallknuser) med minst noen års erfaring.

Du vil ha rollen som selvstendig regnskapsfører med egen portefølje. Du vil også være kontaktpunkt for kundene så det er viktig at du er god på relasjonsbygging og er serviceinnstilt.

Arbeidsoppgaver som blant annet:

  • Bokføring
  • Avsetninger og periodiseringer
  • Likviditetsplanlegging
  • Bankavstemming
  • Månedlig regnskapsrapportering til kunde
  • Kontaktpunkt for kunde
  • .. Og mye mer spennende

 

Hos oss blir du en del av et fantastisk team som jobber sammen og er opptatt av faget  - noe som gjør teamet ekstra sterkt. Det er lav terskel for å spørre hverandre om hjelp og å bistå der det er behov. Vi trenger din ekspertise innen regnskap, men du må også være forberedt på å lære mye nytt og dele dine egne ideer. Vi er opptatt av å gjøre hverandre gode.

Vi ser for oss at du har høyere økonomisk utdanning innen regnskap og du har en genuin interesse for faget. Det er viktig med god regnskapsforståelse for å kunne lykkes i rollen som erfaren regnskapsfører hos oss. God systemforståelse i blant annet Excel og noe erfaring fra SAP, er en fordel. Det er også viktig at du har gode kommunikasjonsferdigheter både skriftlig og muntlig på norsk.

Hva venter du på? Bli med på laget og vis oss dine regnskapsevner som kan ta Power til nye høyder!?

Send din søknad i dag!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!