Administrasjonsmedarbeider Administrasjon / Kontor / Personal

Vi er på jakt etter deg som jobber proaktiv, er selvstendig og som har et øye for detaljer. Du trives godt i et hektisk miljø hvor du må kaste deg rundt og ta tak i ting som kommer din vei. Du vil ha en viktig administrativ rolle og nøyaktighet er en av dine mange kvaliteter. Høres ut som deg, ikke sant?

I TCR Norway vil du få en variert og spennende arbeidshverdag hvor du jobber i et internasjonalt selskap i en levende bransje. Ingen dager er like og du vil få god opplæring og oppfølging. Arbeidsmiljøet er sosialt og inkluderende, og du vil få gode pensjons- og forsikringsordninger.

Du vil være en viktig brikke internt med blant annet ansvar for registrering, oppfølging og fakturering av ordre sendt over fra mekanikerne.
Mer konkret vil arbeidsoppgavene dine være følgende:

  • Fakturabehandling
  • Ordrebehandling i SAP /FSM
  • Oppfølging av KPI`er
  • Innkjøp
  • Diverse analysearbeid
  • Support for organisasjonen

Vi ønsker gjerne at du tar ekstra ansvar utover din rolle når du ser det trengs, for vi jobber alle mot samme mål. 

For å lykkes og trives i rollen er det viktig at du er nøyaktig, proaktiv og selvstendig. Du tar tak i ting, og rett og slett bare fikser alt. Du liker detaljer og at det som registreres i systemet er riktig til enhver tid. 

Vi ønsker ikke å være firkantet, og mener at god erfaring fra tilsvarende stilling kan være like så bra som høyere utdannelse. Søkere med erfaring fra SAP vil også bli prioritert da TCR nylig har gått over til dette systemet.
Det som er absolutte krav er at du må kunne kvalifisere til å få adgang til rød sone på flyplasser, som i praksis består av: 

  • fremvisning av utvidet politiattest (UPA)
  • bestå luftsfartstilsynets bakgrunnssjekk

 

Vi ser frem til å høre fra deg og vil kontakte aktuelle søkere fra og med uke 26!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!