Prosjektleder Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Elektro / VVS / Energi og Miljø Totalentreprise Prosjektering Stål Teknisk dokumentasjon Industri Grunnarbeid Energi & miljø / VVS Autodesk AutoCAD Anlegg Infrastruktur

Enwa PMI AS er en av landets ledende entreprenører innen bygging av prosessanlegg og ledningsanlegg for fjernvarme, fjernkjøling, vann og avløp. Selskapet har 90 ansatte og omsetter for ca 800 MNOK pr år. Selskapet har hovedkontor i Sandefjord Enwa PMI har med god effektivitet og gjennomføringsevne gjennomført en rekke maskin & rørentrepriser mot industrianlegg, varmesentraler osv. de siste årene. Vår spesialitet er effektivitet og gjennomføringsevne. Det oppnås gjennom prefabrikkering i eget verksted og montering ute av våre dyktige medarbeidere. Vi leverer alt fra karbonrør via syrefaste rør og til super Duplex i alt fra små dimensjoner til store vannrør. Enwa har erfarne prosjektledere og meget dyktig fagpersonell som sørger for at prosjektene blir levert hvor HMS er ivaretatt, kvalitet og til avtalt tid. Enwa håndterer alle typer prosjekter fra mindre serviceoppdrag og ombygninger til større rørentrepriser med krav om CE-merking til varmesentraler for fjernvarme eller industrien.

Liker du å bli involvert? Liker du å påvirke?  Er du ambisiøs? Ønsker du deg en solid arbeidsgiver? Da må du lese videre …

Enwa PMI har jobbet med fjernvarmeprosjekter i over 30 år og har i dag landets største fjernvarmeavdeling med beliggenhet på Fornebu. Vi har vært med på å bygge ut store deler av fjernvarmenettet i de største byene. Sammen med vår graveavdeling skal vi styrke oss og vokse videre med leveranse og ledelse av komplette fjernvarmeprosjekter inkludert prosjektering, grunnarbeider og rørtekniske arbeider. 

Hva kan Enwa PMI AS tilby deg?
Du får jobbe hos en av Norges ledende tekniske entreprenører i et faglig sterkt miljø. Det vil være gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Du vil ha stor frihet, varierte oppgaver, jobbe selvstendig i prosjektene samtidig som du har gode støttefunksjoner rundt deg.

Som en del av Enwa konsernet, blir du også del av et større miljø i en fremtidsrettet bransje med korte beslutningsveier.

Dine personlige egenskaper er viktig for oss
Vi ønsker oss en beslutningsdyktig Prosjektleder som håndterer høyt tempo og som evner å holde hodet kaldt, som byr på seg selv og brenner for faget sitt. Har du i tillegg god gjennomføringsevne, jobber effektivt og strukturert, kan det hende det er deg vi ser etter. Du er praktisk anlagt og evner å finne gode løsninger på utfordringer som oppstår i prosjektet. Du strekker deg langt for å komme i mål. Med daglige utfordringer og høyt tempo er ingen dager like, men dette er noe som trigger deg ved denne rollen. Struktur og god arbeidsmetodikk er en selvfølgelighet for deg. Du er inkluderende, har gode samarbeidsevner og kommuniserer godt på alle nivåer både internt og eksternt.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Prosjektansvar – oppfølging av framdrift, ressursplanlegging, logistikk, bemanning, kontraktsoppføling, prosjektøkonomi, samt rapportering.
 • Ansvar for byggemøter, endringshåndtering og gjennomgang av tegninger og leveranseomfang med anleggsleder/fagarbeidere.
 • Planlegge og gjennomføre innkjøp av varer og tjenester til prosjektene.
 • Ansvaret for HMS og KS på prosjektene.
 • Bistå i prosjektering, tilbudsarbeid, samt utarbeide enklere tegninger i AutoCAD.

Vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

 • Ingeniørutdannelse innen maskin/rør, evt teknisk fagskole (KEM).
 • Erfaring som prosjektleder eller anleggsleder, fra fjernvarme/varmeanlegg eller andre typer røranlegg. Relevant erfaring kan kompensere for lavere utdannelse.
 • Har du erfaring fra prosjektledelse innen grunnarbeider kan det også være interessant.
 • God kontraktsforståelse og økonomi kompetanse.
 • Kjennskap til gjeldende lover og regler.
 • Generelt gode datakunnskaper, samt kjennskap til prosjektstyringsverktøy og AutoCAD.

Søkere må ha norsk statsborgerskap pga sikkerhetsklarering hos en del av våre kunder.

Enwa PMI kan tilby konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger. Arbeidssted er Fornebu.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med vår samarbeidspartner Toptemp ved Lars Hestnes tlf. 904 78 149