Prosjektleder Fiber Elektro / VVS / Energi og Miljø Prosjektleder Fibermontør Energimontør

Ønsker du gode utviklingsmuligheter i et godt faglig og kollegialt miljø med varierte arbeidsoppgaver? Vi ser etter en støttende relasjonsbygger med teft for prosjektledelse.

Som prosjektleder i Eltel vil du ha en viktig rolle. Du vil  ha ansvar for prosjektet fra prosjektering til ferdigstillelse på store prosjekter. 

Ideelt sett har du nok erfaring som prosjektleder til at du allerede vet hva det innebærer;

  • Bidra til et positivt arbeidsmiljø med fokus på læring og kvalitet
  • Ressursstyring
  • Kvalitetssikting 
  • Oppfølging
  • Prosjektsbudsjettering
  • Endringshåndtering

Vi søker deg som har gode kommunikasjonsferdigheter, er strukturert og positiv. 

Prosjektlederutdannelse er ikke et krav, men erfaring med ledelse er ønskelig. Har du erfaring innen telekom er det er stort pluss, men generell teknisk forståelse eller arbeid innen relatert arbeid kan kompensere for manglende erfaring fra telekom. God økonomisk forståelse/erfaring med budsjettering/ressursstyring er ønskelig.

Stillingen er lokalisert i Bergen, men prosjekter kan også jobbe remote fra andre steder i Norge. Du vil inngå som del av et etablert team med dyktige medarbeidere, og rapporterer til Avdelingsleder. 

Det informormeres om at prosjektene inlkuderer samfunnskritisk infrastruktur og sikkerhetsklarering er derfor et krav. 

Søk i dag og ta det første steget mot en spennende og innholdsrik karriere! Vi intervjuer fortløpende.

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!