Backofficemedarbeider Administrasjon / Kontor / Personal SAP Kundeservice Salg / Markedsføring Salgsassistent

Kunne du tenke deg nye utfordringer i et inkluderende arbeidsmiljø, hvor kvalitet sitter i ryggmargen? Boon Edam søker etter en engasjert, blid og målrettet kollega til spennende stilling som Backofficemedarbeider. Sentralt på Lysaker vil du bli del av en gjeng med sterk drivkraft, sprudlende humør og et genuint ønske om å lykkes sammen!

I rollen som Backofficemedarbeider må du kunne arbeide effektivt og strukturert. Rollen er støttefunksjon til salgsavdelingen og er et viktig bindeledd mellom salgs- og prosjektavdeling. 

Arbeidsoppgavene dine vil være

  • Ordrebehandling og bistand til oppfølging av prosjekter
  • Bestilling og innkjøp
  • Bistå salgsavdelingen med tilbudsskriving
  • Kvalitetssikre leveranser med tett oppfølging og registrering i SAP


Fordi du vil bestille fra fabrikken i Nederland er det viktig at du behersker engelsk godt, både muntlig og skriftlig. Vi ser for oss at du har teknisk bakgrunn eller har stor interesse og forståelse for hvordan produkter er bygd opp da dette vil gjøre opplæringen vesentlig lettere. Men om du ikke har det er det ingen problem for vi tror at du er kvikk og lærer deg dette fort uansett. 

Du er et ja-menneske og brenner for å spille de rundt deg gode. Du er proaktiv, fremoverlent og syns det er gøy å se prosjektene går i boks ved hjelp av ditt kvalitetsbevisste arbeid.

Siden behovet er prekært vil vi kontakte aktuelle kandidater fortløpende. Du har ingen tid i miste og vi ser frem til å høre fra deg!

 

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!