Full-stack utvikler IT Grafisk design Angular .NET Agile C# UI/UX SQL Interaksjonsdesign Microsoft Azure Svensk Norsk TypeScript Utvikler

Meet Dottie er en skyløsning som hjelper deg til å holde oversikt over ansatte, ferier, bygge kultur, og det som skal til for å være en fantastisk arbeidsgiver. Hos Amesto People Technology jobber vi sammen som et team med å utvikle nye, smarte funksjoner, som er tilpasset arbeidslivet slik det er nå - og slik det blir i fremtiden. Utviklingen av Meet Dottie gjør vi på en moderne måte med Angular 13 på frontend, og .NET 7 på backend, som vi kjører på Azure. På kontoret vårt i Strandgata, et steinkast fra både Oslo S og operaen, jobber vi også sammen om å gjøre tilpasninger ut ifra våre kunders behov, og vi retter selvfølgelig opp i feil når det trengs. Produktet er lansert og vi har nylig fått store muskler på laget for å kunne nå veldig mange kunder – og denne prosessen ønsker vi å ha deg med på!

For å styrke videreutviklingen av Meet Dottie så håper vi du vil bli del av vårt team som fullstack utvikler. Det at du har litt erfaring med utvikling fra før av vil legge til rette for at du kan jobbe selvstendig, og dette vil gi frihet til å ta ansvar for eget arbeid. Som en del av teamet vil du få en viktig rolle når vi skal oppnå vårt felles mål om å levere et topp HR-system til våre kunder. Det at du er strukturert og nøyaktig i arbeidet du leverer, setter vi høyt. Du kommer til å få muligheter til å ta egne tekniske avgjørelser, og til å gjennomføre implementeringen av disse. Vi liker å rulle ut nye oppdateringer ofte, så dine smarte løsninger vil fort bli tatt i bruk – og det er kort vei til sluttbrukeren.  

Om du er den som tar imot utfordringer og kan mye, men ikke nødvendigvis alt, da kan det være nettopp deg vi ser etter.  

 

Vi ser frem til å høre fra deg som: 

  • Har erfaring med C# og gjerne nyere .NET (core eller 6/7) 
  • Har jobbet selvstendig i Angular 10 og oppover 

 

Det teller positivt, men er ikke et krav at du: 

  • Har et godt øye for grafiske detaljer 
  • Sikrer den beste brukeropplevelsen gjennom forståelse for god UX  
  • Er flink med datamodellering i Entity Framework og SQL 
  • Har jobbet med Microsoft Azure infrastruktur 

 

Teamet består av utviklere som jobber med hele eller deler av stacken. Vi har god takhøyde og lave skuldre, og vil gjerne ha en kollega som matcher inn i vårt hyggelige arbeidsmiljø. Dagene vi er på kontoret går vi til felleslunsj i kantinen, som vi deler med andre selskaper i Amesto. Vi har også delvis hjemmekontor, som gir deg fleksibilitet om du skulle ønske det.  

 

Vi er både norske og svenske hos oss, så vi ønsker at vårt nye tilskudd til gjengen også kommuniserer muntlig og skriftlig på et av disse språkene.  

 

Hos oss i Amesto People Technology kan vi tilby deg spennende arbeidsdager på et flott kontor midt i Oslo sentrum. Som medarbeider vil du nyte godt av våre forsikrings- og pensjonsordninger, og andre goder som for eksempel lønnet flyttedag.  

Vi ser frem til å høre mer om hvem du er, og hva du kan. For oss holder det fint med en oppdatert CV, så du trenger ikke å skrive søknadsbrev for å melde interesse. Hvis du har spørsmål før den tid, så hører jeg gjerne fra deg på eivind.svendsen@toptemp.no 

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!