Systemkonsulent IT Prosjektkoordinator SAP Engelsk Norsk Scrum Master ITIL Scrum Integration testing SQL Powershell Agile Server Certified Scrum Master Feilsøking Infrastruktur Navision Koordinator Microsoft Dynamics Utrulling Dokumentasjon

Har du i tillegg god forståelse for IT-prosesser og infrastruktur, og synes det høres spennende ut å være med på et stort prosjekt der det skal rulles ut en ny applikasjon? Vår kunde er en stor og anerkjent aktør innenfor Retail, og vil gjerne ha med deg som liker å jobbe med prosesser og som har forståelse for helheten med på laget. Det er et nytt hovedsystem for 400 butikker som skal rulles ut, og de første butikkene gikk live med den nye løsningen våren 2023. Du får med andre ord være med helt fra start, og med det muligheten til å bidra til å effektivisere videre fremdrift. I tillegg vil du spille en viktig rolle når migreringen av kritisk data skal koordineres, på tvers av interne og eksterne kontaktpunkter.

I rollen som prosjektmedarbeider applikasjon vil du gå inn i et dedikert team med kompetanse på infrastruktur, datamigrering og applikasjoner. Vi håper derfor du kommer inn med erfaring og en brennende interesse for alt som er IT-teknisk. Dette kan for eksempel være interaksjoner mellom systemer, eller fysisk infrastruktur i form av server og nettverk. Minst like viktig vil det være med din forståelse av utrullings- og migreringsprosesser, og at du liker å jobbe med kontinuerlig prosessforbedring. Du vil også få stor nytte av å være flink til å koordinere. I tillegg til interne stakeholders er det flere offentlige organer og systemer som er involvert. Muligheten for at det vil oppstå feil er derfor stor, så du vil dra fordel av å være kvalitetsbevisst og god på detaljer.

 

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

  • Følge opp og kontinuerlig forbedre sjekklister og planer i forbindelse med overgang til nytt hovedsystem
  • Gjennomføre utrulling og datamigrering til nytt system
  • Testing og verifisering av data og transaksjoner
  • Koordinere med interne og eksterne aktører
  • Utarbeide dokumentasjon rundt overgangsprosesser og rutiner
  • Følge opp feilmeldinger

 

For å lykkes i stillingen som prosjektmedarbeider bør du være selvstendig, strukturert og nøyaktig. Dette er avgjørende for at du skal kunne følge opp og effektivisere prosessene på en god måte, og koordinere disse samtidig som du har kvalitet i bakhodet. Hvis du synes det er gøy å sette seg inn i nye systemer og tekniske løsninger, så vil dette bli et spennende prosjekt for deg. Det samme gjelder hvis du synes det er interessant å lære seg nye måter å jobbe på eller metoder for å styre prosjekter. Dette er også en rolle som passer for deg som kan tenke analytisk. Dette vil bli nyttig når du skal finne sammenhengen mellom årsak og feil, og når du skal finne en lur løsning på problemet. Vi er også klar over at det kan bli hektisk noen dager, så vi håper du trives både når det går litt fort i svingene, og når du får tid til å vurdere neste steg.

Siden norsk vil være arbeidsspråket mesteparten av tiden så er det viktig at du behersker språket flytende både skriftlig og muntlig. Det vil også i noen tilfeller bli nødvendig å kommunisere med eksterne kontaktpersoner på engelsk.

 

Vi ser etter deg som har 1-5 års erfaring fra datamigrering og prosjektarbeid (Agile, Scrum, eller lignende). Hvis du i tillegg har kompetanse på et eller flere av disse områdene er det en fordel, men ikke et krav:

  • ERP-systemer fra SAP eller Microsoft
  • Scripting i Powershell og spørringer i SQL
  • POS eller andre butikkløsninger
  • IT-infrastruktur – grunnleggende forståelse for server og nettverk

 

Prosjektet skal etter planen ferdigstilles i løpet av første kvartal 2024. Dersom prosjektet skulle bli forsinket kan oppdraget forlenges til ut andre kvartal i 2024. 

Du vil få jobbe i flotte lokaler på østsiden av Oslo, og det er mulighet for delvis hjemmekontor dersom du skulle ønske det. Butikkene har behov for lokal tilstedeværelse under utrulling, så noe reisevirksomhet må påregnes. Av samme grunn kan det bli nødvendig med arbeid på kveldstid enkelte dager.

 

Vi håper prosjektet vekker din interesse fordi du er kjent med noe eller mesteparten av prosessene som skal gjennomføres. Vi kan uansett love god opplæring i systemene, verktøyene og arbeidsmetoden når du starter opp i prosjektet. Ta gjerne kontakt på mail til eivind.svendsen@toptemp.no ved spørsmål.

 

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!