Elektriker Elektro / VVS / Energi og Miljø Fagbrev Gr. L FSE EX Grunnleggende FSE Førstehjelp Lavspenning Varme arbeider Offshore EX

Hei, der er du jo!! Vi har sett etter deg! Hvorfor? Det er så klart fordi vi har hørt et rykte om at du er en ordentlig flink elektriker og en skikkelig real og jovial type! I Toptemp har vi plass til elektrikere som er både lavspente og høyspente, som er jordet eller en dynamo! Vi har oppdrag i høyhus, lavhus, sykehus og drømmehus. Drømmer du om å parkere bilen og ta helikopter til jobb? Vi ser nå etter deg som har baggen klar for å reise ut offshore!

Vi søker deg som kan ha baggene klare til å reise på forskjellige spennende sporadiske turer. Vi er opptatt av at du leverer bra på jobb og ser for oss at du kan starte opp på kort varsel. Utover det at du kan hjelpe oss med å koordinere stort og smått på riggen. Du er et utpreget ja-menneske, og har et brennende ønske om å levere gode resultater med fokus på HMS i jobben din.

I rollen som elektriker offshore vil du få gleden av å jobbe i et anerkjent og fremoverlent selskap. Du vil bli en del av et fantastisk team sammensatt av dyktige kollegaer. Det er store utviklingsmuligheter innad i selskapet som kan bidra til både personlig og faglig vekst. 

Selv om vi er sikre på at du er en kickass bra person, så har vi visse kriterier som må oppfylles:

  • Fagbrev/DSB som elektriker gruppe L
  • GSK
  • Helseattest
  • HLR
  • FSE
  • Varme arbeider
  • Ønskelig med EX grunnleggende/EX vedlikehold
  • Ønskelig med erfaring fra offshore, men lignende erfaring kan kompensere
  • Gode kunnskaper i norsk/svensk/dansk (minimum nivå C1)

 

Har vi en plan? Glimrende! Legg inn en søknad så tar vi kontakt med deg!

Søker du fra mobilen? Da kan du enkelt vise din interesse ved å ta kontakt gjennom kontaktskjema vårt. Bare velg avdeling elektro, og fortell oss litt om hvem du er og hva du kan tenke deg å jobbe med. Du finner kontaktskjema HER

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!