Servicetekniker IT Support Service Installasjon Feilsøking Dataelektroniker Elektriker

Plandent er en totalleverandør for store og anerkjente produsenter innen dentalbransjen. Deres mål er å ha et attraktivt og bredt utvalg slik at de dekker klinikkenes og laboratorienes behov, samt bistå deres kunder med reparasjoner på utstyr. Som intern servicetekniker hos Plandent vil du med utstyr og instrumenter på deres verksted i Oslo. 

 

Arbeidsoppgaver:
- Reparasjon av utstyr bestående av roterende instrumenter og ulikt type småutstyr
- Desinfisering av instrumenter iht ISO-regelverket
- Sende ut ferdige reparasjoner til kunde
- Bidra til å ferdigstille oppdrag og reparasjoner
- Kundekontakt i forbindelse med reparasjon per telefon og e-post

 

Vi ser etter deg som har fagbrev eller har gått teknisk fagskole. Erfaring som serviceelektroniker er en bonus. Erfaring fra dentalbransjen er et stort pluss. Om du har en DSB-godkjennelse er det topp. Erfaringen din er fra å jobbe med tekniske reparasjoner. Under dette er du vant med å følge rutiner internt og serviceavtaler med kunder.
Vi ser for oss at du er god på samarbeid, selvstendig arbeid og flink til å tilegne deg ny kunnskap når det trengs. I arbeidet er du strukturert og har god orden. Du er en som ser løsninger fremfor problemer og har gode kommunikasjonsevner. Erfaring fra kundebehandling eller kundeservice er en fordel. 

 

Vi kan tilby:
Ansettelse i et veletablert firma med markedsledende produkter
Bli en del av et team med et vidt arbeidsfelt innen medisinsk utstyr og programvare
Et dynamisk miljø som hele tiden ønsker utvikling og nye ideer velkommen
En bransje i stadig fornyelse med stor teknologisk utvikling
Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
Lønn etter avtale
Pensjons-/gruppelivsforsikring

 

Om Plandent:
Plandent AS er landets ledende leverandør av utsyr, programvare, instrumenter og forbruksmateriell til tannhelse bransjen. Bedriften er i år 120 gammel og eiet av finske Planmeca som er en av verdens største produsenter av dental utstyr.

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!