Kunderådgiver Administrasjon / Kontor / Personal Kundeservicemedarbeider Koordinator

Er du glad i å jobbe med mennesker og motiveres av å kunne bidra til gode kundeopplevelser? Er du samtidig strukturert og nysgjerrig på telekombransjen? Vi har en spennende mulighet for deg som ønsker en variert arbeidshverdag innen kundeservice!

Som kunderådgiver i BraCom er du serviceinnstilt, strukturert og trives med tett kundedialog og oppfølging.

Målet i seg selv er å få koblet kundene på nett, og sørge for at de får en god opplevelse gjennom hele prosessen. Derfor er det viktig at du klarer å lage en gjennomførbar plan for montørene som skal installere fibernettet hos kundene. Men slapp helt av – dette er selvfølgelig noe vi kommer til å lære deg.

Arbeidsoppgavene dine vil blant annet være å:

  • kontakte kundene for å avtale installasjonstidspunkt
  • svare på henvendelser og spørsmål
  • informere montørene om installasjonsplanen og sørge for at tidsfristene holdes

Du vil ha tett dialog med montørene for å følge opp jobben som gjøres for å sørge for at du er oppdatert på fremgangen i prosjektene.

Som kunderådgiver i BraCom får du tidlig tillit og ansvar. Det er svært viktig å tilfredsstille våre kunder, som betyr at vi tidvis jobber utenfor våre ordinære ansvarsområder for å sikre våre leveranser. Derfor er det viktig at du også kan og vil bygge kompetanse på tvers av fagområder.

Vi stiller ingen krav til forkunnskaper innen telekom, men du må være lærevillig og interessert i bransjen. Vi ser for oss at du har erfaring med kundeservice, salg eller support, og er en løsningsorientert person med gode kommunikasjonsferdigheter.
Fordi hverdagen kan bli hektisk er du nødt til å være strukturert, organisert og ha et øye for detaljer. Du liker å måtte kaste deg rundt og tilpasser deg fort endringer i hverdagen. Du snakker flytende norsk og engelsk behersker du også godt.
Det er en fordel om du har førerkort klasse B. 

BraCom tilbyr:

  • Deltakelse i oppbyggingen av et nytt og innovativt telekomselskap
  • Muligheten til å forme din egen arbeidshverdag
  • Spennende utfordringer med gode personlige og faglige utviklingsmuligheter
  • Samarbeid i et fantastisk team
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Muligheten til å delta på sosiale samlinger som firmafester, lønningspils, quiz, padel tennis etc.


BraCom holder til i nyoppussede lokaler i Nydalen og gleder seg til å ta deg varmt imot!


Vi ser frem til å høre fra deg og vil kontakte aktuelle søkere fortløpende! 

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!