Rådgivende ingeniør elektro Ingeniør Bachelorgrad Prosjektering Automasjon Elektro / VVS / Energi og Miljø Sivilingeniør Elektroingeniør Teknisk Fagskole Rådgivende ingeniør

Et av bransjens ledende ingeniørselskap søker en dyktig RIE innen elektro som er klar for å bli en del av teamet. Selskapet regnes som et av bransjens mest attraktive arbeidsgivere for både nyutdannede og mer erfarne ingeniører.

Som et av Norges ledende ingeniørkonsulentfirmaer leverer selskapet innovative kvalitetsløsninger til kunder på tvers av ulike bransjer både nasjonalt og internasjonalt. Selskapet streber etter å skape et positivt og samarbeidende arbeidsmiljø der alle ansatte kan trives.

I denne stillingen vil du få muligheten til å jobbe med en rekke spennende prosjekter, ved å utnytte dine ferdigheter innen elektroteknikk, prosjektering og kommunikasjon. Du vil jobbe tett med kunder for å forstå deres behov og utvikle skreddersydde løsninger som oppfyller deres unike krav. Med gode datakunnskaper, faglige engasjement, og flytende norskkunnskaper vil du være en integrert del av teamet.

I dette arbeidsmiljøet verdsettes de ansatte og her tilbys en rekke fordeler og muligheter for faglig utvikling. Det tilbys et støttende og inkluderende arbeidsmiljø der enkeltpersoner kan vokse og trives. De ansatte oppfordres til å ta eierskap til arbeidet sitt, tenke kreativt og samarbeide med kolleger for å oppnå suksess.

Hvis du er en rådgivende ingeniør med utdannelse i ingeniørfag, flytende i norsk, og har sterke data- og kommunikasjonsevner, inviterer vi deg til å ta kontakt.

Søk i dag og ta det første steget mot en spennende og innholdsrik karriere!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!