Salesmanager Salg / Markedsføring Olje og Gass Elektro / VVS / Energi og Miljø Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Offshore Elektronikkingeniør Elkraftingeniør Automasjon Automasjonsingeniør Elektroingeniør Automasjonsmekaniker Vannkraft Serviceingeniør Elkraft Rådgiver Elkraft

VEO er et større konsern, med et mindre team lokalisert på Fornebu. Vi har et godt fellesskap og verdsetter lojalitet og engasjement. Vi bryr oss om våre ansatte og tar utgangspunkt i fleksible arbeidsforhold med tillit. Medarbeidere som trives på arbeidsplassen er en selvfølge for oss, noe som tilsvarer vårt arbeidsmiljøarbeid og de karriereutviklingsmulighetene og godene som VEO står for og tilbyr.

VEO vokser i takt med markedet og har for 2023 allerede et stort prosjektvolum, i tråd med dette øker vi vårt team i Norge og søker nå en Sales Manager. Vil du arbeide med å sike god kvalitet av våre salgsprosesser mot våre kunder i Norge og samtidig ha en avgjørende rolle i vår utvikling som konsern? Da vil vi gjerne bli bedre kjent med deg.

Om Stillingen

Som Sales Manager hos oss arbeider du i nært samarbeid salgsteamet på konsernnivå. Noen av de viktigste målene for denne rollen er å vinne anbud gjennom kvalifisert tilbudsarbeid samt å lede, samordne og styre anbudsprosessen fra salg til overlevering og oppstart av prosjektet. Vårt arbeidssett preges av fellesskap, fleksibilitet, tillit og kvalitet.

I rollen innebærer det også å være aktiv og besøke våre kunder for å opprettholde god kundekontakt og utvikle våre kunderelasjoner.

Om deg

Det her er rollen for deg som har et stort interesse og hjerte for elkraftsbransjen, der du kan og vil utvikle bedriften og deg selv samtidig som du har det gøy på jobb. Vi ser at du har relevant universitets- eller høgskoleutdanning, eller har tilsvarende praktisk erfaring innom elektrifisering- og automasjonsprosjekt samt gode erfaringer innen salg.

Du har god kunnskap med byggeprosjekt innen energibransjen, spesifikt innen elkraft, transformatorstasjoner eller vannkraft.   

For at du skal trives i denne rollen hos oss har du dyptgående kunnskap omkring hele salgsprosessen. Som person er du løsningsorientert, har gode kommunikasjonsevner, gode samarbeidsevner og du motiveres av å arbeide resultatrettet med kunden i høyeste fokus.

Videre trives du i et sosialt arbeidsklima der vi respekterer hverandre, har lave terskler og der vi støtter hverandre når og der det trengs. Du er fleksibel i ditt arbeidssett og har med fordel et interesse av å arbeide med salg mellom landegrenser og innen et konsern men med utgangspunkt og største fokus på salg i Norge. Du har førerkort klasse B, vilje og mulighet til å reise i tjenesten samt behersker norsk og engelsk språk.

Hva kan vi tilby deg?

En nøkkelrolle der du kommer til å være betydningsfull for VEOs fortsatte vekst i Norge. Du kommer til å bli en del av et bra team med spesialistkompetanse innen bransjen der alle respektere hverandre og hjelper til når det trengs. Utover å bli en del av et herlig fellesskap kan vi tilby deg omfattende forsikringer, konkurrenskraftig fordeler samt mulighet til å vokse internt.

Vi vurderer søkere fortløpende.

Ring Wenche Søgaard Moen t: 922 56 058 eller Amanda Vefald t: 994 10 645

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!