Planlegger Olje og Gass Microsoft Project Innkjøper

EUREKA PUMPS AS er en pumpeleverandør med 40 års erfaring i olje- og gassindustrien, og dekker de aller viktigste pumpe-applikasjonene, Eureka Pumps leverer både til nybygg og drifter avansert vedlikehold og service. På grunn av økende oppdragsmengde har de nå behov for å styrke prosjektene med en prosjekt planlegger.

Som prosjekt planlegger har du som hovedfunksjon å utarbeide detaljerte planer for sammenstilling/produksjon og testing (EPMS) ved bruk av planleggingsverktøyet MS Project. I tillegg har du sentrale arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide ressursplaner sammen med ansvarlig for ressursallokering til de løpende prosjekter
  • Støtte salg med å utarbeide detaljerte EPMS på et noe høyere detaljnivå (Engineering - Production and Manufacturing Schedules)
  • Overordnet ansvar for selskapets bruk av planverktøy
  • Samarbeide tett med Prosjektledere, leder for engineering, leder for Sammenstilling - Produksjon og Testing med rapportering til Prosjekt Direktør

For å lykkes og trives i rollen som prosjekt planlegger tror vi at du er strukturert og nøyaktig, og du har 5 - 10 års relevant erfaring innen offshore relatert område, i tillegg har du:

  • Erfaren bruker av MS Project som planverktøy
  • Gode datakunnskaper, kjennskap til prosjektgjennomføring hvor både engineering, sammenstilling/produksjon og testing inngår i leveransene
  • Gode samarbeidsevner
  • Resultatorientert

Hos Eureka vil du møte et inspirerende og godt arbeidsmiljø, og få store muligheter for faglig og personlig utvikling. Med konkurransedyktig lønn - og arbeidsbetingelser, trivelige lokaler i Fornebu, og ikke minst: interessante og varierte arbeidsoppgaver er vi sikre på at du vil trives hos oss. 

Om du kjenner deg igjen i disse beskrivelsen og er motivert for å gå inn i en ansvarsfull stilling som produksjonsplanlegger, ser vi frem til å høre ifra deg.

For mer informasjon vennligst ta kontakt med:

Jessie Karthum på +47 9383 5050 eller jessie.karthum@toptemp.no

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!