Prosjektleder Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Entrepriseleder Prosjektingeniør Rådgivende ingeniør Rådgivende ingeniør bygg Anleggsleder Oppdragsleder Prosjektsjef

Fra 2005 og til i dag har vi vokst og blitt stadig større. Vi regner hele Telemark, Vestfold og Viken som vårt primærområde, men vi har også prosjekter andre steder på Østlandet.

“Get out of town, before it’s too late.. “

Gammel sangtekst, men teksten er like aktuell. Kanskje er tiden inne for søke hjem, eller i retning av noe mer harmonisk. Skorve Entreprenør AS ble stiftet med nettopp det i tankene, slippe pendling og krevende hverdagslogistikk.

Siden oppstarten i 2005 har Skorve utviklet seg til å bli regionenes største entreprenørfirma.  Vi tilbyr totalentrepriser og hovedentrepriser innen alle typer bygg og grunnarbeid/anlegg. Vi har kompetanse, erfaring og ressurser til å påta oss også de store og komplekse utfordringene. Nå trenger vi deg, som kan være med å løfte oss ytterligere.

«Over stokk og stein»

Vi omgir oss med stokk og stein på daglig basis, men i motsetning til uttrykket, så er alt grundig planlagt og kvalitetsmessig utført. Derfor trenger vi deg som har følgende:

  • Utdanning på bachelor-nivå (eller høyere) innen bygg og anlegg
  • Minst 5 års relevant erfaring som prosjekt- eller anleggsleder
  • Praktisk erfaring fra bygg- og anleggsbransjen
  • God økonomisk forståelse, oppfølging økonomi på egne prosjekter
  • Gode kommunikasjonsferdigheter, norsk muntlig og skriftlig

 

«Endelig mandag!» har blitt et varemerke til en norsk hotellkonge.

Arbeidsglede er viktig for oss, og som prosjektleder er du opptatt av en variert og ansvarsfull rolle, der er vi enige.  Din rolle vil blant annet omfatte å organisere og lede prosjekt-team, kalkulasjon av egne prosjekter, befaringer, økonomistyring, oppfølging, FDV-dokumentasjon og kundekontakt.

 

Vi bryr oss om deg! I tillegg til godt og stabilt arbeidsmiljø og utfordrende prosjekter så gir vi deg:

  • Konkurransedyktig lønn og bonusordninger
  • Gode pensjon- og forsikringsordninger
  • Bedriftshelsetjeneste (Volvat)

 

En barnesang som har overlevd generasjoner tar ikke feil - Gøy på landet!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!